cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

dojenje in porodniški

clock-img

09.02.2006, 15:06

clock-img

kasl

pencil-img

2

Konec meseca mi preteče porodniški dopust. Otroka še vedno dojim 3 - 4 na dan. Danes mi je znanka rekla, da v takem primeru podaljšajo porodniški dopust za tri mesece. Sama o tem nisem še nikoli slišala. A mogoče kdo o tem kaj ve? Hvala!

clock-img

09.02.2006, 15:14

clock-img

Mimi*

pencil-img

221

Mislim,da podaljšanja porodniške zaradi tega ne boš dobila.
Si mislim,da bi potem lahko vsaka mamica lahko prosila za podaljšanje na podlagi takega vzroka....no,saj ne pravim,da bi bilo slabouser posted image

Predlagam,da probaš čez dan opustiti dojenje,če se le da.Podojiš zjutraj in zvečer,da ni prevelik šok.

Ponavadi toliko stari otroci sploh ne pogrešajo dojenja,ko ni mamice zraven,kajti to jim predstavlja bolj crkljanje,kot nujo.

Kar pogumno!

clock-img

09.02.2006, 15:23

clock-img

Irena88

pencil-img

229

Žal ne bo nič s podaljšanjem porodnišek zaradi dojenja... Imamaš pa možnost, da do otrokovega 3 leta starosti delaš polovični delavni čas in ti drugo polovico prispevkov plača država to je pa tud vse.user posted image

clock-img

09.02.2006, 15:26

clock-img

kasl

pencil-img

2

Saj se mi je zdelo. Sicer pa je to že četrti otrok, tako da se bom že znašla. Hvala za odgovore

clock-img

09.02.2006, 15:28

clock-img

livia

pencil-img

2395

Mislim, da obstaja še ena možnost in sicer do plačane polurne ali urne odsotnosti z dela, če dojiš. Preberi si v Zakonu o delovnih razmerjih.

clock-img

09.02.2006, 21:22

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Eno uro na dan naj bi ti priznali za dojenje.
Pa se mi zdi ful butasto, da bom sredi šihta šla k otroku (po pomožnosti v vrtec), ga tam podojila in šla nazaj delat. user posted image  Očitno tisti, ki zakone predlagajo in sprejemajo, ne dojijo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem