writing-img

dojenje in savna

clock-img

12.11.2007, 14:11

clock-img

lencica

pencil-img

107

Pozdravljene mamice!

Moja punčka je stara 8 mesecev in že lepo uvajama gosto hrano. Zanima me. če lahko grem v savno kjub temu da še dojim. user posted image  Z dojenjem še ne mislim prekiniti oz. še ne moremo (vsaj ponoči ne). Ali je lahko zaradi vročine kaj narobe z mlekom oz. mal smešno bi zgledalo, če bi mi mleko sredi savniranjo priculjalo iz zize!user posted image

Ne bojte se, ko vstopate v novo življenje. Vsako plemenito pridobitev spremlja kanček tveganja. Kdor se boji tveganja ne more pričakovati, da bo kaj pridobil!

clock-img

12.11.2007, 19:27

clock-img

karin412

pencil-img

747

Jaz sem si na dom naročila masažo in prenosna savna je spadala zraven, nato pa še zapiranje kosti-5 tednov po porodu-ko sem tudi dojila. Masirala me je Mojca Kurent. Za savno je rekla, da ne škoduje. Sem bila pa samo kakih 5 min not.

clock-img

12.11.2007, 19:37

clock-img

Barbs

pencil-img

2044

IZVIRNO SPOROČILO: karin412

Jaz sem si na dom naročila masažo in prenosna savna je spadala zraven, nato pa še zapiranje kosti-5 tednov po porodu-ko sem tudi dojila. Masirala me je Mojca Kurent. Za savno je rekla, da ne škoduje. Sem bila pa samo kakih 5 min not.

Pismo rosno, a dej ga srat?! A kar na dom?! Prenosna savna.. kaj je to?  Zapiranje kosti???? (sem mal kmečka, pa ne razumemuser posted image )

Lubica bubica lenčica , ti kar pejt v savno... Toplota, vlažnost v zraku, pa potem kak čajči (priporočam meto) , lepo zavita v brisačo.....mmmmm--- bo samo pozitvno vplivalo.. na oba, verjemiuser posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

clock-img

13.11.2007, 16:53

clock-img

karin412

pencil-img

747

Pojdi na www.masazadojencka.si in si poglej, kaj vse počne ga. Kurent. Zapiranje kosti in poporodna masaža s savno je kot nekak obred, ki izhaja iz Mehike. Je sicer precej draga zadeva, ampak zelo paše, ker stimulira limfo, odvaja strupe, kosti gredo nazaj v prevotno lego... prav zaradi dojenčka, pride Mojca na dom.

clock-img

17.11.2007, 09:15

clock-img

lencica

pencil-img

107

user posted image

Ne bojte se, ko vstopate v novo življenje. Vsako plemenito pridobitev spremlja kanček tveganja. Kdor se boji tveganja ne more pričakovati, da bo kaj pridobil!

clock-img

18.11.2007, 13:42

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

js sm že bila v savni in mi je full sedlo... res pa sem dojila samo še zvečer in ponoči do jutra user posted image  user posted image

clock-img

18.11.2007, 14:15

clock-img

Teja N

pencil-img

559

Savna ti bo dobro dela, res pa se lahko zgodi da bo kaj priteklo, če boš šla not s polnimi...user posted image

Podoji jo pa pol se odpravi na sproščanje.

Oglasno sporočilo:
Zakaj uporabljati nekaj umetnega, če pa je naravno toliko boljše?
www.aubrey.si
Strupi v otroških izdelkih

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem