writing-img

dokumentacija za novorojenčka

clock-img

19.05.2008, 17:51

clock-img

Janice1

pencil-img

61

pozdravljene, zanima me ali moram za davčno številko in zdravstveno kartico iti na davčno in zzzs?

clock-img

19.05.2008, 17:54

clock-img

Anonimen

Davcno so mi poslali domov.
Zdravstveno je za 1. mesec uredila patronazna, za naprej pa v sluzbi z izpiskom iz maticne knjige.
Ne vem pa, ce se je v zadnjem casu kaj spremenilo.

clock-img

19.05.2008, 18:07

clock-img

lelčy

pencil-img

336

Za zdravstveno je bilo tako kot ti je napisala Mič II, za davčno številko pa sem morala iti na davčni urad

clock-img

19.05.2008, 18:12

clock-img

TinKiCa1

pencil-img

213

Za davčno mi ni blo treba ni kamor it, za zdravstveno pa tko kot je napisala Mič II, samo da je moj v službi to ureju.. :)

naša najlepša punčka Eva (12.03.2008)
in njen najlepši in najboljši ati :***

clock-img

19.05.2008, 18:49

clock-img

jajula

pencil-img

1191

za zdravstveno nam ni nič patrnažna urejala, prva dva meseca sem jo k P vozila s svojo izkaznico, vmes pa sem poslala k sebi v službo kopijo rojstnega lista in so jo v kadrovski prijavil na ZZZS, od njih pa sem takoj dobila potrdilo, da je zavarovana preko mene&firme, v nekaj dneh pa še izkaznico za user posted image .

clock-img

19.05.2008, 20:34

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

IZVIRNO SPOROČILO: jajula

za zdravstveno nam ni nič patrnažna urejala Men je mojo kartico dala v neko napravo, ko je pač prišla k men.

k sebi v službo sem poslala kopijo rojstnega lista in so jo v kadrovski prijavil na ZZZS, od njih pa sem takoj dobila potrdilo, da je zavarovana preko mene&firme, v nekaj dneh pa še izkaznico za user posted image . Isto jaz.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

19.05.2008, 22:08

clock-img

januskica

pencil-img

140

kot je napisala Netopirčy81. v bistvu so potem oboje poslali domov. lp

clock-img

20.05.2008, 11:27

clock-img

Janice1

pencil-img

61

punce,hvala

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem