writing-img

dokumentacija za podaljšano porodniško

clock-img

26.10.2006, 10:27

clock-img

Atja

pencil-img

5

Živjo,
ali katera ve, če je možno na internetu dobiti vso dokumentacijo za podaljšanje porodniške? Osnovni obrazec imam (S-1/3-N), kaj pa še ostalih 5 prilog.?? Malo me lovi čas, ker imam jutri zadnji rok za oddajo, danes pa mi je pediatrinja rekla, da toliko zaostaja v gibalnem razvoju, da naj vložim vlogo. Danes pa so centri za socilano delo zaprti user posted image
Predvsem me skrbi tisti obrazec "dogovor staršev in delodajalcev" (Priloga S-4.2).

hvala vam in lep dan

clock-img

26.10.2006, 11:01

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Meni dogovora starša z delodajalcem ni bilo potrebno izpolnit. saj si na porodniški in ti ga ni potrebno. Drugače pa nesi na pošto, saj se datum odaje prošnje šteje tudi datum poštnega žiga. Kako pa veš, da je danes zadnji dan?

clock-img

26.10.2006, 11:04

clock-img

Anonimen

Jaz sem izpolnila vlogo za podaljšanje, priložila dokumentacijo in napisala kratek dopis z osnovnimi informacija. Potrdilo delodajalca in ostale stvari sem pa dopolnila po odobritvi, ko so mi dali 8 dni za dopolnitev vloge.

clock-img

26.10.2006, 11:13

clock-img

Atja

pencil-img

5

načeloma je zadnji dan zame ponedeljek (30 dni pred iztekom porodniške), sam nas ne bo v LJ, torej jutri. Če bi bilo res treba kaj urediti z delodajalcem, bi bila panika, tako je pa ok. Saj je logično, ker itak morajo pred odobrit, preden se kaj bolj točno meniš...
Hvala punce za odgovore.
user posted image

clock-img

26.10.2006, 11:27

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Je bil nedonošenček ali kako zaostaja?

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem