writing-img

dokumenti....

clock-img

13.05.2012, 16:08

clock-img

malabiba30

pencil-img

205

okej, rabim pomoč, če mi bo katera znala pomagati - upam da sem na pravem delu foruma, če nisem me obvestite :-)

v glavnem: moj partner ima v BiH sorodnike. Med njimi je tudi deklica, stara 12 let. Pred kratkim je dobila svoj potni list in ima veliiko željo priti v SLO. Do nas bi jo pripeljel družinski prijatelj...sedaj pa me zanima, glede na to ,da je dekle mladoletno, kaj potrebuje, da gre lahko čez mejo z osebo ki ni njen sorodnik? Ker bi bi prišla k nam z njihovim družinskim prijateljem, z nami pa bi šla potem tudi na morje - Hrvaška - kar pomeni da bo poleg prihoda v SLO, z nami potovala tudi čez Hrvaško mejo.... kaj potrebuje, verjetno brez pooblastil ne bo šlo, kar mi je čisto logično - zanima me, če katera/kateri ve točno kaj potrebuje

hvalaaa

clock-img

14.05.2012, 10:06

clock-img

matkica

pencil-img

293

kaj pa če bi poklicala na upravno enoto in vprašala,kakšne papirje potrebujete? mislim,da bi ti tam najbolj vedeli obrazložit stvari.

clock-img

15.05.2012, 14:27

clock-img

malabiba30

pencil-img

205

hvalaaa :-)

clock-img

15.05.2012, 20:41

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

ja, ampak to velja, če gre Slovenec v BiH.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

16.05.2012, 15:44

clock-img

malabiba30

pencil-img

205

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

ja, ampak to velja, če gre Slovenec v BiH.

ja sem ugotovila .-)

sej je reku moj da bo kr pr njih na občini vprašu...pa bo videl

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem