cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

domača lekarna za dojenčke

clock-img

03.09.2007, 12:39

clock-img

alesha

pencil-img

121

Pri pospravljanju sobe sem ugotovila, da imam polno zdravil proti prehladu, bolečinam,.... za moža in zame. Prav ničesar pa nimam za svojo 3 mesečno hčerkico. Prosim, če mi iz vaših izkušenj poveste katera zdravila (vročina, proti bolečinam, piki, ...) je pametno imeti doma, ker je to moj prvi otrok in nimam pojma o teh stvareh. Ponavadi je rado, da se kakšna vročina pojavi prav v soboto ali nedeljo zvečer user posted image user posted image ... takrat pa pediatri niso doseljivi.

Hvala za nasvete!
LP

clock-img

03.09.2007, 12:50

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

03.09.2007, 12:53

clock-img

livia

pencil-img

2395

Mi imamo doma fiziološko raztopino za nos in injekcijo (5ml) s katero tudi pucam nosek, pa Calpol sirup za vročino, pa še svečke za v rito za vročino, pa Canesten za vnetje lulike, kako gazo in to bi bilo to.

clock-img

03.09.2007, 13:42

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Poleg vsega zgoraj naštetega pri nas ne sme manjkati mazilo Bepanthen.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

03.09.2007, 16:24

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

pa ko bo večja še glukoza in elektroliti in borovničev čaj proti driski oziroma bruhanju.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

clock-img

03.09.2007, 21:11

clock-img

Anonimen

user posted image Raje ne povem kaj vse imamo mi... ampak samo zaradii vnete ritke, ki se nikakor ni hotela pozdarviti... Canesten, Daktarin za ritko in Daktarin za sore v ustih (ki jih sploh ni imeluser posted image ), Bepanten, Pasta di Fissan ž8krema za ritko s cinkom), Garamycin (antibiotična krema za ritko), Kalijev permanganat (da daš v vodo in jo s tem razkužiš),... pa še fiziološko razstopino (za nosek), Calpol sirup (za vročino),...

clock-img

03.09.2007, 21:19

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Mi imamo svečke za zniževanje vročine (dobili pri prvem cepljenju), calpol sirup, calgel za dlesni ko izraščajo zobki, za pike fenistil gel, za vneto ritko pa ribjo mast, benthen in praško pasto. Imamo pa tudi nekaj gazic, ja pa seveda fiziološko in alkohol (70%). To je to.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem