writing-img

domača začimbna mešanica

clock-img

29.07.2010, 14:10

clock-img

mini86

pencil-img

6050

rada bi letos naredila domačo začimbno mešanico ampak iz suhimi sestavinami..pa glede na to da ma rečmo zelena močnejši okus od korenja me zanima če ma kera recept za to..

hvala

< Sporočilo je popravil Admin -- 17.11.2014 21:39:32 >

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

29.07.2010, 14:19

clock-img

mini86

pencil-img

6050

to sm že gledala ampak mi ni všeč k je "mokra"...
js bom vse sestavine posušila in nato zmlela da bo taka suha kokr ta k jo kupš..
mam neki tazga zmletga v lonču že od tašče-je fajn za rižote pa omake samo ni to to..

dala bom not pa-vse posušeno
paprika
paradižnik
zelena-listi in koren
korenje
peteršilj
bučke
čebula
česen
por

< Sporočilo je popravil Admin -- 17.11.2014 21:42:45 >

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

30.07.2010, 23:56

clock-img

Gina

pencil-img

12402

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

to sm že gledala ampak mi ni všeč k je "mokra"...
js bom vse sestavine posušila in nato zmlela da bo taka suha kokr ta k jo kupš..
mam neki tazga zmletga v lonču že od tašče-je fajn za rižote pa omake samo ni to to..

dala bom not pa-vse posušeno
paprika
paradižnik
zelena-listi in koren
korenje
peteršilj
bučke
čebula
česen
por

Jaz sicer delam mokro vegeto, ker se mi ne ljubi vsega tega sušiti. Bi pa na tvojem mestu dala notri še kakšne začimbe, ki so ti všeč - meni recimo šetraj, luštrek (ta ima podoben okus kot maggi), pastinjak...

< Sporočilo je popravil Admin -- 17.11.2014 21:47:17 >

clock-img

31.07.2010, 14:27

clock-img

mini86

pencil-img

6050

hvala za idejo..vsekakor bom še kej vrgla not..js dam kr v un sušilnik za sadje vse sušit..no upam da se nam tok časa spravlala to delat da bo že konc vse zelenjave na vrtuuser posted image

< Sporočilo je popravil Admin -- 17.11.2014 21:49:39 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem