writing-img

domače zdravilo za gripo (oz. proti)

clock-img

06.01.2005, 22:47

clock-img

dix

pencil-img

897

Po več dnevnem ugotavljanju zakaj me vse boli pa nobr+en Lekadol ne pomaga se mi je končno posvetilo da to bi pa lahko bila gripa. in kaj zdaj? K zdravniku nimam časa hodit, pred par dnevi sem bila tam, ko se mi je vse skupaj šele začenjalo in sem mialila da je samo malo hujšiu prehlad. Dobila sem Hiconcil. Ampak vem da to glih ni za gripo.

A ima katera kakšen preizkušen domači recept, kako se te nadlogge rešiti?

Lp

clock-img

07.01.2005, 09:15

clock-img

TARA in MAJ

pencil-img

2287

No sva že dva tud men lekadol ne nuca bo treba kej druzga
LP;)

clock-img

07.01.2005, 13:32

clock-img

india

pencil-img

5342

Če prenesete punce:šnops segrejte, dajte noter malo medu in pojdite ležat.Prepotile se boste da bo joj, tudi nažgane boste, ampak kmalu bo bolje. Če dojita, odpade, meni je vedno potem slabo, a mojima staršema pomaga to takoj in tudi marsikomu,ki drugače prenese alkohol!
Ali pa mazanje z mazilom proti prehladu!!
Pa lep pozdrav in čimprej okrevajta!
:rozica::rozica::rozica::rozica:

clock-img

07.01.2005, 15:02

clock-img

Anonimen

Miška si me spomnila na šumadijski čaj.:)-

Stopiš cuker pol gor zliješ šnopc pa pokuhaš..diši cela bajta:bravo::)-:)-Spiješ eno malo-ne pretiravat..pa se fajn pokriješ,da kar teče od tebe....Pol pa počakaš kaj bo iz tega ratal:)-:zmeden:

Enkrat sem poskusila hik hik....Pa me se je prehlad sam še en dan držal pol pa je od hudih hlapov:)-kar ušel!!!!:sloncek::sloncek::sloncek:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem