cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

dominikana,februar marec

clock-img

09.01.2008, 21:27

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

tako me mika,da bi šla za 7-10dni v dominikansko republiko med zimskimi počitnicami, ima katera kakršnekoli izkušnje??user posted image

clock-img

09.01.2008, 21:38

clock-img

Anonimen

Pozdravljena.
V Dominikanski republiki še nisem bila(pravzaprav do kakšnega tedna nazaj niti vedela nisem, kje je), sem pa spoznala eno RRčico, ki sedaj živi tam- ima nick tany83. Poišči jo na ringaraji, in ji pošlji kak ZS. Ona ti lahko največ pove.

aspirinčica

clock-img

09.01.2008, 21:40

clock-img

Anonimen

Aspirinčica, tam med Pozdravljena pa nadaljevanje V Dominikanski republiki si pozabila eno vrstico spustit. Ne postani šlampasta!

Drugače pa ne, nimam izkušenj, ampak jaz ne bi prav preveč komplicirala, če bi imela možnost iti.user posted image

clock-img

09.01.2008, 22:37

clock-img

JAPE

pencil-img

688

Mi smo bili meseca maja 2006. Bilo je super. Če te kaj zanima vprašaj.

clock-img

10.01.2008, 00:01

clock-img

petra a

pencil-img

2070

jst sem bla enkrat,samo v juniju...spomnim se samo,da moraš paziti ali greš na sever ali jug, ker ena stran je full topla (voda) in tudi vreme, druga pa ni kej prida

najbolje da pošlješ ZS tisti punci iz rr

clock-img

10.01.2008, 19:56

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

najlepša hvala vsem za enkrat,
tany83 se mi je že sama oglasila-hvala!!,tako da sem zdaj njo okupirala z vprašanji, če bo še kaj,vas seveda porufam..user posted image
hvala vam....

clock-img

17.01.2008, 11:19

clock-img

binica

pencil-img

512

Citrončica, a si se potem odločila za Dominikano?
Mene tudi že nekaj časa mika, pa se nekako ne morem odločit.... čakam, da Lana malo zraste. A gresta sama al z otroci?

clock-img

17.01.2008, 11:42

clock-img

Jaz*

pencil-img

100

Jaz sem bila v Dominikani Februarja 2004. Vreme je bilo super, vse ostalo tudi. Za vse ostale ki imate otroke; na letalu in v hotelu je bilo veliko mladih družin, tudi takih z dojenčki.
LP in uživaj če greš še za nas

clock-img

19.01.2008, 15:34

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

Čakam še potrditev dopusta, ker me malo mika 10-12-14user posted image  dni, ne le 7.....skromnost, pa lepa čednost a kako žeuser posted image user posted image ,ja ne morem pomagat,ko bi pa pasalo malo več....,
sicer pa ja, 90% sva kar za dominikano odločena, tisto malo razlike puščava za možnost,ko naju kaj premami last minute v agenciji.....katero agencijo pa ponavadi vzamete??Pa kdaj se odločite za last minute, zadnji dan, teden, mesec????
aja, sva še sama, tako da greva 2........user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem