writing-img

donositev s pregrado

clock-img

28.10.2010, 14:14

clock-img

5ra83

pencil-img

103

Pozdravljene,

sem v 6. tednu nosečnosti in sem letos poleti imela ss. Najbrž vam ni potrebno razlagati, da me je zelo strah, da se ss ponovi. Sem bila pri ginekologu po ss in je rekel, da je bila kriva pregrada, nakar sva se zmenila za operacijo, do katere ni prišlo, ker sem poovno zanosila (nenamensko, kljub zaščiti - očitno slabi:)) Sedaj sem bila na pregledu že 2 x in vse kar smo ugotovili, je to, da nosečnost napreduje, ploda pa še ni, kar je baje normalno, ginekolog pa mi je rekel, da ne more videti ali se je zarodek vgnezdil na pregradi. Me zanima ali je imela katera od vas podobno izkušnjo in ji je uspelo uspešno donosit otroka brez posebnih težav? 

clock-img

28.10.2010, 19:13

clock-img

lily32

pencil-img

1064

O tem je bilo že veliko napisanega in veliko nas je takih, ki smo srečno donosile kljub pregradi. Je pa tudi nekaj bolj nesrečnih zgodb. Sama sem donosila brez težav in rodila dan pred PDP. Zdaj sem drugič noseča, 11 teden.

Srečno tudi tebi!

clock-img

29.10.2010, 08:57

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

S pregrado sem dvakrat donosila in trikrat spontano splavila. Je bila pa res velika pregrada, čez pol maternice.

clock-img

29.10.2010, 08:59

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Še to: tisti dve uspešni nosečnosti sta potekali popolnoma normalno, nobenih krvavitev, otroka sta bila rojena na rok in obrnjena z glavo navzdol, za kar so mi kasneje, ko so odkrili pregrado, rekli, da sem imela zelo veliko srečo, da je bilo tako.

clock-img

29.10.2010, 20:47

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Prvič je bila nosečnost bp, zaradi medenične vstave se je končalo s cr (ob roku).
Drugič je bila nosečnost rizična (obilne krvavitve, slabokrvnost, zgaga, štetje gibov zaradi pretirane mirnosti user posted image itd.), rodila sem 1 mesec pred rokom zaradi odteka vode.

Za pregrado vem od začetka prve nosečnosti. Zaradi težav ob zanositvi v drugo, sem imela že datum za odstranitev, pa je zadnji mesec pred tem le uspelo.

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

24.11.2010, 19:29

clock-img

zaspana zvezdica

pencil-img

166

Pozdravljene!

Noseča sem 14 tednov. V 6. tednu sem začela krvavet in zdravnica je odkrila pregrado. Razen tega, da se zelo poveča možnost splava, nisem kaj veliko zvedla. Zanima me kako lahko pregrada vpliva na potek nosečnosti v 2. in 3. trimesečju? A katera pozna še kakšne druge vplive, razen teh, ki jih je že povedala Bonnie? Prijateljica mi je omenila tudi prezgodnji porod.

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem