writing-img

dopusti ginekologov v postojni

clock-img

24.08.2008, 19:58

clock-img

onur

pencil-img

2700

Živjo. Mogoče katera ve, če je na internetu mogoče najti dopuste ginekologov v Postojnski porodnišnici. Zanima me še kako so vas sprejeli, če ste šle direktno v porodnišnico (zaradi težav) na pregled, ker je bil vaš izbrani ginekolog na dopustu? Ste potrebovale napotnico?

clock-img

24.08.2008, 20:10

clock-img

julika

pencil-img

390

sicer ne vem kak je v postojni,ampak drugače imajo ponavadi G drugega G, ki jih nadomešča.no vsaj na ptuju je tako.

clock-img

24.08.2008, 20:11

clock-img

onur

pencil-img

2700

tukaj če tvoj ne dela, se moraš oglasit v porodnišnici, ki je zraven zdravstvenega doma.

clock-img

25.08.2008, 09:48

clock-img

evica23

pencil-img

116

Pozdravljena,
če imaš težave greš komot v porodnišnico na pregled, napotnico ti lahko napiše osebni zdravnik ne ginekolog, lahko pa greš tudi brez nje. Sama hodim k dr.Jordanovi in ker je na dopustu mi je rekla da če bodo kakšne težave lahko grem kr v bolnico. V prvi nosečnosti sem tudi dvakrat imela bolečine in sem šla kr direkt v porodnišnico brez napotnice in obakrat so me lepo in prijazno sprejeli.

clock-img

25.08.2008, 11:23

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

V Postojni je na dopustu (od ginekologov) le Dr. Jordanova. Za bolj podrobne informacije ti bodo pa z veseljem na voljo na telefonsli št. 05/726-54-01.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem