writing-img

download-anje pesmic

clock-img

25.05.2009, 09:46

clock-img

tojeto1

pencil-img

412

A mi zna katera povedati, na kakšen način lahko dol iz interneta snamem pesmice za otroke in jih dam nato na USB ključek. Pa če se da tisto stran, ki ni plačljiva.
Bi vam bla ful hvaležna.

clock-img

25.05.2009, 09:51

clock-img

lemavrica

pencil-img

3773

NA računalnik si naloži program za downoladanje torrnetow npr. utorrent, greš recimo na partis poiščeš pesmice in si jih downloadaš.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

clock-img

25.05.2009, 11:13

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

Ali pa si brezplačno naložiš program LIME WIRE in tam preko brskalnika poiščeš pesmice.

So what....

clock-img

28.05.2009, 13:42

clock-img

Zofy

pencil-img

2416

Iz te strani si jih lahko dol povlečeš, nekaj časa nazaj sem jih dala gor, da sem jih podelila s prijateljicami iz drugega konca Slovenije, pa so še zmeraj tu: http://isohunt.com/torrents/?ihq=otroske+pesmice

Naloži si pa nek bittirent klient (npr. utorrent, azureus ipd), ker brez tega jih ne boš mogla dol povlečt.

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

clock-img

30.05.2009, 14:09

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

NA računalnik si naloži program za downoladanje torrnetow npr. utorrent, greš recimo na partis poiščeš pesmice in si jih downloadaš.

točno tako...ali pa imaš še mojblink.com.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem