writing-img

doziranje Daktarina

clock-img

27.08.2008, 14:56

clock-img

Inigo

pencil-img

4378

pozdravljene!

tiste, ki se dajale Daktarin dojenčkom... kako in koliko ste ga dajale? kolikrat na dan in kdaj?

sem v dvomih, ker v navodilih piše četrt priložene žličke 4x na dan. ampak tista četrtina žličke je zelo veliko - se mi zdi malo dosti. tako, da zdaj dajem manj in 4x na dan in po dojenju.

bi mogoče zdaj mogla dajati večkrat na dan, ker dajem manjkrat? kako ste ve to delale?

hvala za odgovore!

clock-img

27.08.2008, 14:58

clock-img

Lunc_a

pencil-img

1258

tako kot ti piše.
In moraž mazati tudi svoje bradavice,drugače ne narediš nič

clock-img

27.08.2008, 16:15

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Midva z mojim sva Daktarin namazala kar na dudo. Dvakrat ali trikrat na dan, mali v dveh dneh ni imel več sora.

Bradavic pa nisem mazala, pa je bilo vse ok.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

clock-img

27.08.2008, 17:19

clock-img

tosja

pencil-img

3706

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

tiste, ki se dajale Daktarin dojenčkom... kako in koliko ste ga dajale? kolikrat na dan in kdaj?

Po navodilih pediatra - dvakrat na dan sem mu očistila jeziček (gazica na prstu). V treh dneh je bilo ok.

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

clock-img

27.08.2008, 17:21

clock-img

tosja

pencil-img

3706

eh, sem že...user posted image

< Sporočilo je popravil tosja -- 27.8.2008 17:22:30 >

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

clock-img

27.08.2008, 17:51

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Midva z mojim sva Daktarin namazala kar na dudo. Dvakrat ali trikrat na dan, mali v dveh dneh ni imel več sora.

Bradavic pa nisem mazala, pa je bilo vse ok.

isto sem delala tudi jaz le da sem mu zvečer še jeziček z gazico očistla, v 3dneh je zginlo čisto vse.

clock-img

28.08.2008, 07:22

clock-img

dmavrel

pencil-img

168

Jaz sem tudi svojima dvema namazala daktarin kar na dudiko!
Tako jima je delala tudi sestra v bolnici, ko smo imeli bronhiolitis!
Je rekla, da tako najbolj pomaga!!!
Jima je pa dajala po3x na dan gel na dudiko!

clock-img

28.08.2008, 08:00

clock-img

karmen83

pencil-img

335

Jaz sem svoji 3 tedne stari user posted image  najprej dala 1/4 žličke (tako kot piše v navodilih, pa še gospa v lekarni mi je rekla, da ji naj dam tako količino), pa tega ne naredim nikoli več, ker so se ji naredile take pene, da se je revica skoraj zadušila, ko se je zadeva zmešala s slino (pa čeprav nisva dali vsega naenkrat ampak po malih delčkih), tako da sem ji potem začela dajat za grahec daktarina na dudo ali pa na vatirano palčko, pa je jeziček v redu. Je pa prej kot v dveh dneh dobila po celem telesu izpuščaje (alergijo), tako da je bila cela rdeča, in sumim, da je to od daktarina (ker jedla nisem nič takega, česar prej ne bi). Pediatrinja mi je rekla, da naj ji jezička ne mažem več, ker glivic več ni, in tudi izpuščaji so naslednji dan že izginili. V glavnem - vsak otrok je zgodba zase...

6.8.2008 nama je v življenje posijal najin sonček - najlepša dojenčica na svetu. Sabina, rada te imava!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem