writing-img

dr.Petra Meglič ZD Domžale

clock-img

17.08.2010, 09:26

clock-img

keira1977

pencil-img

77

Pozdravljene,

ker se mi v ordinaciji ne oglašajo me zanima če ve veste ali dr. Megličeva še sprejema nove pacinetke in če je res tako dobra kot pravijo, namreč hodim v Leonišče k njenemu možu in sem 6 tednov noseča pa bi raje k njej šla, saj v Leonišču v povprečju čakaš na pregled 3 ure in nebi ponovila kot pri 1.nosečnosti.

LP S

clock-img

17.08.2010, 10:31

clock-img

Isabellabina

pencil-img

1624

Megličeva ima do 20.8 dopust.Kolikor vem pa ne sprejema več novih in jih že pošiljajo k dr.Lomškovi...menda je tudi fajna zdravnica ,le da jo moraš zlo poslušat,ker tako potihem govoriuser posted image .....sicer pa če bi rekla sestri ,da že sedaj hodiš k njenemu možu,da bi te pa mogoče sprejela.....je pa res zeloooooo vredu G.

Sicer pa se tudi pri njej včasih naredi ,da se čaka malo več kot urco,kljub temu da imaš uro.

< Sporočilo je popravil Isabellabina -- 17.8.2010 10:32:54 >

clock-img

17.08.2010, 12:00

clock-img

keira1977

pencil-img

77

ful hvala za odgovor....upam, da se bo kaj dalo narest ker res se mi ne da it spet v Leonišče. Bom počakala do druzga tedna pa jo bom spet poklicala.

clock-img

19.08.2010, 14:09

clock-img

tabi

pencil-img

718

ja dr.megličeva je super Guser posted image sem vseh pet let pri njej,dala dve nosečnosti pri njej skozi,se ti ful posveti pa še v porodničnici imaš prednost(preverjenouser posted image )tako da ti kr lepo povej da hodiš zdaj k njenemu možu pa da te je priporočaluser posted image po moje pa ne bo problema
lp

< Sporočilo je popravil tabi -- 19.8.2010 14:10:07 >

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem