writing-img

dr.Pušenjak

clock-img

30.10.2008, 21:42

clock-img

Anonimen

Pozdravljene!

Zanima me, če je katera od vas pacientka dr.Stanka Pušenjaka v Leonišču in kakšne izkušnje imate z njim kot z osebnim ginekologom?

clock-img

30.10.2008, 21:46

clock-img

Lorencia

pencil-img

530

Punce zakaj ne uporabljate iskalnika...vpiši njegov priimek in zraven napiši izkušnje, ter bo našlo ogromno izkušenj.

clock-img

30.10.2008, 22:39

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

Jaz sem bila pri njem na NS in moram rečt, da je veliko premalo takšnih ginekologov. Doomsdayse razloži, odgovori na vprašanja, poda lepo besedo, nasvet, nasmeh, ki nam zaskrbljenim user posted image tako prija. Skratka, same pohvale. Tudi moj dragi je bil zadovoljen.

Ga pa tudi ostale zelo hvalijo.

Tudi jaz sem mami.:))

clock-img

30.10.2008, 22:53

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

meni pa pri osebnem stiku ni bil preveč všeč, pa sem bila ene 3x pri njem. na netu mi je pa full the best, pojma nimam zakaj, mi tudi v živo ni.

clock-img

31.10.2008, 00:17

clock-img

gruška

pencil-img

1774

Men je pa on car .... same pohvale, res user posted image .

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

clock-img

31.10.2008, 08:14

clock-img

Pupsika

pencil-img

3596

Ni moj osebni gineklog, sem bila pa 3x pri njemu in je super. 

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

clock-img

31.10.2008, 08:35

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Bila nekajkrat pri njemu, vedno strokovnjak na mestu, nikoli me ni pustil v negotovosti, kot npr moja osebna G v leonišču. Vedno je flegma (včasih celo malo preveč), ki te ob kakih težavcah z besedami sprosti in ne misliš na najhujše. Vzame si čas za razložitev. Razpoloženje pa kak kateri dan, ampak je samo človek in kak dan je lahko tudi on slabše voljeuser posted image .
Po zunanjosti pa mi je smešenuser posted image , ne vem zakajuser posted image

clock-img

31.10.2008, 09:21

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Čeprav ni ravno zgovoren, je super. Strokovnjak in najboljši so slabi na besedah, zato pa toliko boljši pri dejanjih. user posted image  Resno, nisem njegova pacientka, bila pa sem parkrat pri njemu in ga lahko samo pohvalim.

clock-img

31.10.2008, 17:27

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

ja, se strinjam, da ni zgovoren.. ampak, če ga kaj vprašaš razloži in je ful prijazen. Sem bila mesec dni pred porodom v bolnici in mi je bil sobni zdravnik. Manj je paničen od ostalih zdravnikov, a bolj pozorno spremlja pacientko in otroka kot drugi! Same pohvale!!

clock-img

31.10.2008, 18:53

clock-img

mlinar

pencil-img

236

Tudi jaz bi ga pohvalila user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.10.2008, 20:54

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Nisem sicer njegova pacientka, mi je pa delal CR in ga moram pohvaliti, zelo lepo je opravil svoje delo user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem