writing-img

dr.Reš in kontracepcija

clock-img

19.04.2007, 12:18

clock-img

mozart

pencil-img

185

Moja ginekologinja mi je za ureditev menstrualnega ciklusa predpisala kontracepcijske tabletke in napisala napotnico za k dr. Rešu, ker skoraj ni možnosti, da bi zanosila po naravni poti. Predvidevala je, da bom vsaj 3 mesece čakla na vrsto. Problem je v tem, da imam že 4.maja datum, 1. menstruacijo, ko naj bi začela jemati zabletke pa dobim šele konec aprila.

PROSIM, svetujte mi tiste, ki poznate postopek pri dr. Rešu, ali naj s kontracepcijo počakam, ali bom imela veliko preiskav ipd pred (vsaj 3 mesece) .......kako dolgo je trajalo od odločitve, do vstavitve zarodka.

hvala vam.

clock-img

19.04.2007, 13:07

clock-img

mozart

pencil-img

185

Napaka v datumu, ne 4. maja, ampak 4.junija. Torej naj bi tablete jemala 1 mesec.

clock-img

19.04.2007, 13:44

clock-img

soncek.djukelica

pencil-img

1593

kaj pa če bi kar poklicala v ambulanto,bi ti znali prav svetovati! user posted image
čeprav verjamem,da tvoja zdravnica je na vse pomislila! user posted image
pa srečno v postopku! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

clock-img

19.04.2007, 14:03

clock-img

MissLady

pencil-img

314

tudi jaz sem hodila k dr. Rešu in sedaj imam rezultat tu :) 16 tedenov nosečnosti. Predlagam ti, da ga pokličeš (sestra ti bo dala tudi mobitel) in ga vprašaš.

< Sporočilo je popravil MissLady -- 19.4.2007 14:04:07 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem