writing-img

dr. Štolta Domžale

clock-img

12.07.2006, 08:09

clock-img

Pikca

pencil-img

1988

Živjo,
kar kakšno leto me ni bilo nič na forumih...
Ravno pa sem ugotovila, da sem spet user posted image user posted image  in evo - I am back! 

Izvedela pa sem tudi, da je moja ginekologinja na porodniški... nadomešča jo menda dr. Štolta (ZD Domžale), pa me zanima, če jo katera pozna in kako se vam kaj zdi.

Pozdravčki vsem srečkamuser posted image ,

Pikca

clock-img

12.07.2006, 08:28

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

12.07.2006, 08:39

clock-img

Ženkica

pencil-img

1075

Tudi moja G je dr. Vebrova iz Domžal ki se sedaj na porodniški. Sedaj jo nadomešča dr. Štolfa in jaz jo moram pohvalit. Zelo sem zadovoljna z njo; moram rečt, da je zelo pozorna do mene - kot do pacientke, lepo spremlja mojo nosečnost, skratka jaz jo moram pohvalt. user posted image

Je pa ena "rahla" nevščečnost; nadomeščanje traja le ob četrtkih in petkih od 16.00 do 19.00 ure, gužva pa je taka, da se ti kr zmeša; nazadnje sem bila tam kar 3 ure; ampak po mojem se splača potrpet; meni ni vseeno, kdo mi gleda v mednožje user posted image  in tam okrog.

clock-img

12.07.2006, 08:50

clock-img

sašaš

pencil-img

1113

Oj!

Jaz imam tudi dr. Štolfa (v Lj.).  Sem zelo zadovoljna z njo! user posted image

Preden sem imela namen zanosit, me je dala še posebej na pregled - za vsak slučaj. Na srečo! Odkrili so mi pregrado, operirali čez 1 mesec in potem sem zanosila v prvo.

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

clock-img

16.07.2006, 09:51

clock-img

Pikca

pencil-img

1988

Thanx, sem že naročena pri dr. Štolfa 4. avgusta.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem