writing-img

dr. Cerar (2. del)

clock-img

23.02.2005, 00:25

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Punce, pazite, kaj pišete... big brother is watching you. Resno, da ne bo še tukaj kakega podobnega sranja.

http://med.over.net/phorum/read.php?f=101&i=2366&t=2366

clock-img

23.02.2005, 10:17

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

jaz mislim da lahko javno izraziš svoje mnenje o komerkoli. sicer pa MON čist nič ne briga, kdo tu kaj piše, to je odvisno od moderatorjev RR, če dovolijo take objave.
jaz sem za to, da se napake zdravnikov izvejo, ker ti tako ali tako vse pometejo pod preprogo!

clock-img

23.02.2005, 12:04

clock-img

Pilar

pencil-img

1009

Se strinjam s Kiro,...človek že tako nič ne ve...saj, človeško se je motiti, ampak prevečkrat :zmeden:

clock-img

23.02.2005, 13:11

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Saj jaz sem tudi za to, da se take stvari povejo, konec koncev so forumi temu namenjeni. Sem bila zelo presenečena nad tem, kar sem prebrala, pa sem pač še vam pokazala, ker pač ne želim, da bi kdo še RR tožil. Samo to. Je pa res, da MOn prebira več strokovnjakov in nekomu je šla stvar v nos.

clock-img

25.02.2005, 02:39

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

ja sej, zdravniki so tako zaščiteni, da jih še na internetu ne smeš kritizirati.

če te kaj moti, potem to poveš. in konec!!

zato so ti portali, zdravniki naj pa raje bolje opravljajo svoje delo, pa ne bo nobene pritožbe

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem