writing-img

dr. Kovač - Škofja Loka

clock-img

18.06.2009, 08:40

clock-img

2srcka

pencil-img

321

Našo dveletnico je pediatrinja napotila k dr. Kovačevi v Škofjo Loko, da opravi razvojni pregled. V ZD dom pride 3 krat na teden.... Mi lahko katera pove kaj je ona (razvojni, ortoped...ali kaj), kaj dela, iz kje hodi,...

clock-img

19.06.2009, 20:34

clock-img

2srcka

pencil-img

321

Nihče ni iz Škofje Loke da bi kaj vedel o njej?

clock-img

23.06.2009, 00:03

clock-img

minabo

pencil-img

100

V Škofji Loki v razvojni ambulanti dela dr. Križnarjeva. Ambulanto pa ima samo 1x tedensko. V ponedeljkih popoldan.

clock-img

23.06.2009, 18:11

clock-img

2srcka

pencil-img

321

Minabo, meni je pediatrinja rekla da bo zdaj hodila 3 krat na teden dr. Kovač prej pa je enkrat na teden. Se mi zdi pa tudi čudno, ker kolikor vem dela v razvojni Križnarjeva. Mogoče se je pa pediatrinja zmotila in je mislila Križnarjevo.

clock-img

24.06.2009, 00:14

clock-img

minabo

pencil-img

100

Uf, potem pa ne vem. Mogoče so končno dobili novega zdravnika(zdravnico). Na spletni strani Zd. doma je še vse po starem.

clock-img

26.06.2009, 23:58

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

Dr. Kovač Andreja je prevzela del pacientov dr. Veličkovičeve iz razvojne ambulante Kranj. Je ful luštna zdravnica.

< Sporočilo je popravil RMRM -- 27.6.2009 0:00:01 >

clock-img

30.09.2009, 13:48

clock-img

Topsi

pencil-img

16

Dr. Kovačeva je v Šk. Loki poleti na novo začela delati v razvojni ambulanti. Vsi novi pacienti so napoteni k njej. Tisti, ki so pa že hodili k dr. Križnarjevi pa ostanejo pri njej. Je pediatrinja. Letos je bila z nami v zdravstveni koloniji z RNA Kranj. Jaz imam same pozitivne izkušnje z njo.

clock-img

02.10.2009, 15:14

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

IZVIRNO SPOROČILO: Topsi

Dr. Kovačeva je v Šk. Loki poleti na novo začela delati v razvojni ambulanti. Vsi novi pacienti so napoteni k njej. Tisti, ki so pa že hodili k dr. Križnarjevi pa ostanejo pri njej. Je pediatrinja. Letos je bila z nami v zdravstveni koloniji z RNA Kranj. Jaz imam same pozitivne izkušnje z njo.

Topsi, a si bla v zdravstveni koloniji začetek junija v NG?

clock-img

17.08.2010, 14:56

clock-img

Topsi

pencil-img

16

RMRM, ja smo bli in glede na slikco vašega najmlajšega smo bili skupaj.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem