cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

dr. hauschka

clock-img

11.03.2008, 00:10

clock-img

neli08

pencil-img

37

ali katera pozna to kozmetiko? ali je res tako naravna in oh in sploh? kako se vam obnese in kakšne so kaj cene (kreme za obraz, okoli oči, tuš geli, losjoni za telo, šamponi)?

clock-img

11.03.2008, 00:42

clock-img

trnuljčica

pencil-img

3175

Imela. Pa mi ni odgovarjala za moj tip kože. Cene mislim, da kar enake kot od Vichy-ja, ki ga imam sedaj.

clock-img

11.03.2008, 08:20

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Imela. Pa mi ni odgovarjala za moj tip kože. Cene mislim, da kar enake kot od Vichy-ja, ki ga imam sedaj.

...s tem, da je Vichy daaaleč od naravnega. user posted image

clock-img

11.03.2008, 09:20

clock-img

solatja

pencil-img

952

meni je ok. je pa res, da namesto raznih umetnih zadev, ki podaljšujejo rok uporabe, nekateri izdelki vsebujejo alkohol, če ne, bi se takoj vse pokvarilo. meni ustreza tonik, kreme pa nisem našla zase, pa čeprav sem se zelo trudila user posted image imajo pa precej različnih izdelkov, vendar imajo vsi izredno podoben vonj... zeliščni, seveda. 

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

clock-img

13.03.2008, 20:31

clock-img

Mojca20

pencil-img

1268

Tudi jaz uporabljam to kremo za obraz in mi, ravno danes sem kupila novo, ker mi je prešnje zmanjkalo. Meni je fajn in tudi odgovarja moji koži

clock-img

15.03.2008, 20:47

clock-img

petrcamg

pencil-img

147

Uporabljam in mi je super. Kolikor vem, imaš pa možnost to kozmetiko stestirati v trgovinah Sanolabor, kamor občasno pridejo delati mini nego. To pomeni, da ti sčisti obraz z mlekom, uporabi tonik, te namaže s kremo...prilagodi tvoji koži. V radovljico, v domačo lekarno Meta pa je prišla tudi njihova vizažistka in te je namazala. Samo za vse zadeve se moraš prijaviti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem