writing-img

dr. strah

clock-img

17.09.2007, 14:19

clock-img

Anonimen

ima katera njeno sp stran

clock-img

17.09.2007, 14:32

clock-img

Anonimen

brrrrrrr.si

user posted image

clock-img

17.09.2007, 14:39

clock-img

Anonimen

Sem šla brskat in po moje sptenih strani nima. Jo pa naujdeš na Popovih zdravnikih in tudi tu, na RR.

Tole sem izbrskala, če kaj pomaga:

Strah Darija 01 724 52 21 PO: 12.00-18.00 TO, SR, PE: 8.00-13.00 30-45 dni DOMŽALE ZD DOMŽALE Mestni trg 2

clock-img

17.09.2007, 15:34

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

Drugače pa, karkoli rabiš, boš zelo težko doklical-a, v naslednjih 2 mesecih nimajo nobenega prostega terminauser posted image informacija je stara  enih 5 minut

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

clock-img

18.09.2007, 10:39

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Nasy

Drugače pa, karkoli rabiš, boš zelo težko doklical-a, v naslednjih 2 mesecih nimajo nobenega prostega terminauser posted image informacija je stara  enih 5 minut

Res al kaj? Pa kaj tako zelo zasedena je??

clock-img

18.09.2007, 10:56

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

Ja, kaže, da res. Midva sva klicarila skoraj eno uro, da sva sploh dobila, vmes sva klicala na informacije, če sploh dela, čeprav sem imela urnik..enkrat zasedeno, drugič se ne oglašajo. Vem, da komaj sfolgajo, vsakič je gužva, ko sem tam. 

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

clock-img

18.09.2007, 11:58

clock-img

sevenka

pencil-img

159

Ena druga je šla v penzion, tako da dr. Strahova še njene jemlje. Zato taka gužva. Res pa je, da bodo začeli sprejemati čez dva meseca, ko se tole spuca.

clock-img

18.09.2007, 12:04

clock-img

orhideja75

pencil-img

1394

IZVIRNO SPOROČILO: sevenka

Ena druga je šla v penzion, tako da dr. Strahova še njene jemlje. Zato taka gužva. Res pa je, da bodo začeli sprejemati čez dva meseca, ko se tole spuca.

ja, pa ena je dala koncesijo nazaj in je šla na privat. baje pa  do konca leta pride ena nova G. v ZD Domžale
takrat bo dr.Strahova lahko mal lažje zadihala. je pa zelo težko jih dobiti na telefon.
je bolje iti kar tja.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

clock-img

18.09.2007, 13:16

clock-img

dana

pencil-img

1395

A ni zanimivo - moja sestra je šla pa na samoplačniški pregled in ima termin 5.10. Tako da ne vem od kje to, da ima 2 meseca čisto zabasano??

Je pa res, da je Šelihova vrnila koncesijo in pride namesto nje drug ginekolog v Domžale. Sem ena od njenih bivših pacientk, tako da čakam kaj bo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem