writing-img

dr. veingerl

clock-img

01.07.2005, 20:17

clock-img

Anonimen

ali ma katera njegov urnik zdaj ko je na dopustu oz. kdo ga kdaj nadomešča in kje?:zmeden:

clock-img

01.07.2005, 20:32

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

01.07.2005, 20:35

clock-img

Anonimen

ja sej to vem, ker sem tudi sama bila k njemu dodeljena, vendar zdaj gre na dopust jaz pa bi morala it na pregled po porodu:zmeden2:

clock-img

01.07.2005, 21:06

clock-img

Anonimen

Kaj se sekiraš, jaz sem rodila 27.1.2005, pa še nisem bila na poporodnem pregledu. Pa mi nič ne fali. Ti kar povem, da tak pregled ni ravno prijeten, ko je še vse razbolelo. Pa še bris ti jemlje. Komot lahko počakaš, da se vrne z dopusta.

Jaz grem končno na pregled naslednji teden.;)

clock-img

01.07.2005, 21:14

clock-img

Anonimen

Jaz sem pa slišala da ne jemlje brisa:zmeden2:nekateri baje niti ne pregledajo nič,pač prepišejo tablete ali kaj potrebuješ, nekateri naredijo uz,nekateri pretipajo:zmeden2:nevem, rada bi šla čim prej tudi ker sem imela mastitis pa bi se morala javit

clock-img

01.07.2005, 21:53

clock-img

Anonimen

Če je pa tako, pa boš morala iti. Ti kar pojdi, ne poslušaj mene. Jaz sem pravi "seronja" glede tega, se ga ful bojim. Prav smešno, glede na to, kakšen porod imam za seboj, bi si lahko mislila, da huje ne more biti.:)-:)-:)-:)-

clock-img

02.07.2005, 08:55

clock-img

Anonimen

hehe:)-

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem