writing-img

dr vizjak v celju otroški zobozdravnik

clock-img

11.12.2009, 16:05

clock-img

nenanov

pencil-img

52

kaj menite o dr vizjaku otroškem zobozdravniku

clock-img

11.12.2009, 20:48

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Nam je super. Otroka vsakič komaj čakata, da gresta k "dohtarju Davidu"user posted image .

clock-img

11.12.2009, 22:15

clock-img

nenanov

pencil-img

52

pa misliš da nas bo vzel mi smo iz šempetra in smo povleta hodili k zobozdravnici v žalec no jaz sem bila z nim samo prvikrat potem pa sem moža nasrala da je on hodu sedaj pa ne gremo več ker v pol leta ni naredila nič ker pravi če otrok ne sodeluje ona ne more nič delati kako pa naj 3 letnika pripravim da bo držal odprta usta sedaj pa ima že kar veliko luknco in bomo morali pod hipno nekaj narediti pa če tudi na silo saj drugače ne gre preden ga začne boleti zob

kako pa dela dr. vizjak ali se lahko kr oglasimo pri njem ali je bolje da ga prej pokličemo kolikor sem seznjanjena ima ordinacijo v zd celje a ta moja informacija drži pa če imaš mogoče njegovo številko že v naprej se ti za odgovor zahvaljujem.

clock-img

12.12.2009, 22:37

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Treba se je naročit, razen če je nujno. Telefon je 03 5434 371. Ambulanta je v ZD Celje, čisto na vrhu, najboljše, da vprašaš za smer na informacijah, če se ne spoznaš. Po moje vas bo vzel, če malo razložiš situacijo.

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 12.12.2009 22:38:49 >

clock-img

13.12.2009, 11:35

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

13.12.2009, 11:56

clock-img

nenanov

pencil-img

52

najlepša za te informacije bom takoj v ponedeljek klicala k njemu še enkrat hvala

clock-img

13.12.2009, 12:01

clock-img

nenanov

pencil-img

52

ja res je ne vem zakaj smo povleta vstrajali pri njej pa tudi meni se zdi da pri 3 letih malo pozno da ima prvi pregled pri zobozdrabniku sej sem že prej klicala pa nas ni hotla vzeti ker je rekla da če ga ne boli da je brezveze da hodimo  k njej

A IMAŠ MOGOČE TELEFONSKO OD DR.VILME CVIKL DA ČE NAS DR. VIZJAK NEBI HOTEL VZETI BI PA PROBALI PA ŠE PRI NJEJ IN ALI IMA ORDINACIJO V ZD V CELJU

clock-img

13.12.2009, 13:16

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

13.12.2009, 18:41

clock-img

nenanov

pencil-img

52

o najlepša hvala za ta mejl bom takoj jutri orgirala

clock-img

14.12.2009, 10:48

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Kolikor vem, ima Cviklova samo otroke do treh let, potem se je treba prestaviti. Razen če je kak poseben primer, ki ga sama spremlja. 

clock-img

14.12.2009, 15:05

clock-img

nenanov

pencil-img

52

ja res je ne cviklova ne vizjak nas nočta vzet vsak reče da naj gremo v žalec pa če prav im povem da otroka ne peljem več tja rajši privat plačam kot pa da bi ga še enkrat peljela k oni čarovnici res ne vem kam se naj še obrnem

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem