writing-img

dretje - mastitis??

clock-img

07.02.2007, 20:06

clock-img

_andreja_

pencil-img

953

Ali je možno, da se moj malček dere ko mu približam dojko, ker se mi bo vnela??Ker me tudi špika pa boli??

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

clock-img

07.02.2007, 20:10

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Ni mozno. Je pa mozno, da imas prepolne dojke in ga: a.) Zaliva, ker prehitro tece b.) Ne more zagrabit, ker je dojka prevec napeta.

Nic nisi napisala, ce se ti delajo vozlicki ali zatrdline.. Ce bos malo boljse opisala problem, ti bom lazje pomagala.

Gospa sem.

clock-img

07.02.2007, 20:27

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

user posted image probaj si prvo mal stisniti dojko,da bo mal mleka šlo ven,da bo otrok lažje pil

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

08.02.2007, 10:14

clock-img

_andreja_

pencil-img

953

je pol ob dveh ponoči jedu, medtem pa 14 ur ni nič jedu?? Glede na to da je včasih jedu na dve uri me je kr mal skrbelouser posted image user posted image  Bomo videli kaj bo sedaj. Pa tudi dojka me je nehala špikat oz. bolet, verjetno je bila preveč pouna.

Drugače me pa vsake toliko kr močno špika v njej, sicer boli glih ne je pa zelo neprijetno.

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

clock-img

08.02.2007, 10:34

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Kako to misliš, da 14 ur ni nič jedel? user posted image

clock-img

08.02.2007, 13:01

clock-img

_andreja_

pencil-img

953

IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Kako to misliš, da 14 ur ni nič jedel? user posted image

ja da ni jedu, da se je dru ko je mojo dojko vidu, sej zato pa dans dopoldne kr na uro jeuser posted image
v tistih 14 ura pa nevem če je spil kakšnih 20 ml čajauser posted image  Ko bom vedela zakaj je blo tko spročim, da ni bil lačen, kot prvi pa moj dragi pa kr mal dvomim.

clock-img

08.02.2007, 21:14

clock-img

***pika***

pencil-img

203

IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_

Ali je možno, da se moj malček dere ko mu približam dojko, ker se mi bo vnela??Ker me tudi špika pa boli??

Ne bom ravno trdila, ad se je drl zato, ampak meni se je dogajalo podobno pred mastitisom in ko sem ga imela. Kot da ji mleko iz tiste dojke ni bilo všeč. Kaj pa vem. Sem ji pa vseeno vedno ponudila tudi bolno dojko - čeprav je tam slabše pila.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem