writing-img

dretje in oblačenje

clock-img

04.12.2007, 14:10

clock-img

Ronči

pencil-img

1314

naša 4,5 m user posted image  se nezarensko dere, ko jo oblačim. Že ko zagleda bundico...jok!!!! Ko jo preoblačimo (zjutraj, zvečer in po kopanju).....ajejjjjjjjjj. Kako preoblačenje prenašajo vaši user posted image ?

clock-img

04.12.2007, 14:19

clock-img

pikica86

pencil-img

131

no, vidimo da nismo ediniuser posted image  naš 3,5 mesečnik se je do 2.meseca rad oblačil, sedaj pa je takšno dretje da kr adijo.pri hlačah še gre, majčka je že jok, ko pa vidi bundico oziroma zimsko vrečo je pa že kar histerično vpitjeuser posted image

Preden si bil spočet sem te želela, še preden si bil rojen sem te ljubila in komaj si se rodil, bi zate umrla.To je čudež življenja.

clock-img

04.12.2007, 14:26

clock-img

melani99

pencil-img

217

tudi mi imamo isti direndaj okrog oblačenja, na začetku sem mislila, da sem jaz pregroba, ampak vidim da ni to, enostavno se ne rada oblači, žabice in majčka še gre, pri vsem ostalem pa zašpila cel orkester

clock-img

04.12.2007, 14:34

clock-img

kajalin*

pencil-img

1402

joj ka vas še čaka....
vam povem?hihihi
js jo oblečem pol se pa sleče pa sama obleče in to zjutri traja okol ene ure...pa srečno!

clock-img

04.12.2007, 14:40

clock-img

Bety100

pencil-img

83

Pri nas je isto, kakšen dan sploh nismo šli  ven, ker se je tako "drla" ko sem je hotela oblečt, da mi je bilo narodno pred sosedi, pa itak noče biti več kot pol ure v vozičku (to pa je druga zgodba). No, ta teden je pa mal boljše, hlače ji oblečem na hitro dokler še leži, vse pa kar je čez glavo  ji oblečem tako, da mi sedi v naročju in gleda TV, takrat pa ji lahko delam kar hočem... 

clock-img

04.12.2007, 15:19

clock-img

sandra113

pencil-img

67

...in pri 6 mes. še vedno traja...skoz hujše...ampak kaj se mora se mora.

14.6.2007

clock-img

04.12.2007, 15:20

clock-img

Anonimen

Moj se je pa ful rad preoblačil, že od novorenčka naprej nobenega problema. Prav hecno.

clock-img

04.12.2007, 15:29

clock-img

drejci

pencil-img

176

Mi do drugega leta nismo imeli nobenga problema,..no, zdaj pa se je že začelo ženkso afnanje user posted image . Vsako jutro reče, da bo imela oblečeno muco kitiuser posted image user posted image . In seveda potem sledi pregovarjanje skoraj v nedogled,...skos jo mormo neki pregovarjat pa se hecat, skratka včasih smo 1,2,3 oblečeni, včasih pa traja in traja....
Verjetno nas v kratkem čaka isto kot je napisala kajalinuser posted image

clock-img

04.12.2007, 15:37

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

mojmu se vsi čudijo, ker se zelo rad preoblači-čim ga dam na previjalno se smeje

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

04.12.2007, 16:15

clock-img

lea07

pencil-img

5

Moja je ful rada na previjalni in se lepo pusti...dokler ji ne zacnem oblacit majcko.Od zmeraj sovrazi oblacenje na rokavuser posted image .Tako da sem se na zacetku ustrasila da ima kaj narobe z rokico...Da ne govorimo o jakni!?To je vsaki dan eno in isto kreganjeuser posted image .Tako da ko ji dam jakno,moramo hitro svignit ven,da pozabiuser posted image .Za kapo se je malo vdala....
Ah...nimamo kej,a ne?!

Lea is our fulltime sugar...

clock-img

04.12.2007, 17:56

clock-img

pikam

pencil-img

70

Tudi moja se pritožuje ko ji oblačim jopce. Sem pa ugotovila, da ji je ful všeč če ji pojem, tako da sedaj že preden primem za rokico začnem peti in ona me začne poslušati in se smejati in skoraj pozabi, da jo oblačim. Včasih ful pali včasih pa malo manj. JE pa stara dobre 4m, tako da ne vem koliko časa bo ta fora delovala.

clock-img

04.12.2007, 21:38

clock-img

kšpela

pencil-img

1098

moja pa kokr kdaj odvisno kok je lacna al pa zaspana.dugace pa jo ne moti prevec oblacenje.po kopanju ko je pa res lacna je pa dretje tak da zacne kr kasljati.

clock-img

04.12.2007, 22:13

clock-img

Ronči

pencil-img

1314

to foro s tv-jem smo mi nekaj časa uporabljali...ne pali več user posted image

clock-img

04.12.2007, 22:44

clock-img

Anonimen

Tudi moj se med oblačenjem dere.. Nimaš kaj, ga hitro oblečem, pa greva ven, pa je že vesel.. Niso radi tako oblečeni...

clock-img

04.12.2007, 22:45

clock-img

*lenc@*

pencil-img

4637

IZVIRNO SPOROČILO: lea07

Moja je ful rada na previjalni in se lepo pusti...dokler ji ne zacnem oblacit majcko.Od zmeraj sovrazi oblacenje na rokavuser posted image .Tako da sem se na zacetku ustrasila da ima kaj narobe z rokico...Da ne govorimo o jakni!?To je vsaki dan eno in isto kreganjeuser posted image .Tako da ko ji dam jakno,moramo hitro svignit ven,da pozabiuser posted image .Za kapo se je malo vdala....
Ah...nimamo kej,a ne?!

enako

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

clock-img

04.12.2007, 23:16

clock-img

IČA

pencil-img

19

žal istouser posted image

mariJANa

clock-img

05.12.2007, 17:25

clock-img

Talika19

pencil-img

5363

IZVIRNO SPOROČILO: lenča78

IZVIRNO SPOROČILO: lea07

Ah...nimamo kej,a ne?!

enako

Pri nas je isto. Včasih je po kopanju tako dretje, da je noro. Pri odhodih ven je vedno alarm.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

clock-img

05.12.2007, 21:18

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

naša ma to reakcijo samo, ko ji kaj čez glavo vlačmo, tko da mamo 90% oblačil na preklop in je večinoma mir. sam ji pa tud bunda ni preveč všeč, tko da je treba na hitro upedenat in čimprej ven, da je drugo bolj zanimivo kot pa pritoževanje nad krivico, ki se ji godi user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem