writing-img

driska?

clock-img

22.01.2009, 17:38

clock-img

jasminčika

pencil-img

103

Moj dojenček (3m) je danes odvajal zelo tekoče blato rumeno-zelene barve. Bil je pokakan do vratuuser posted image . Res pa je, da je kakal samo 2x. Se polno dojiva. Vročine nima, pa tudi ni slabe volje, je zelo dobro razpoložen. Ali je možno, da gre za virozo, ali pa je to odvisno tudi od moje hrane? Ali je to sploh driskauser posted image

clock-img

22.01.2009, 18:46

clock-img

teja2008

pencil-img

43

Hoj!
Jaz nebi rekla da gre za drisko. Pri dojenčkih se tudi zgodi da par dni sploh ne kakajo pa pol več...Mislim da ni panike, ampak je to posledica dojenja pač.

clock-img

22.01.2009, 18:57

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Ni panike, vsi dojenčki kakajo (podobno driski) par dni tako par dni pa je blato zopet drugačno. Vse je to navajanje na hrano, črevesje se navaja na nekaj novega.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

22.01.2009, 20:23

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Driska = sluz v blatu ali celo kri. Vse ostalo je ok.

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem