writing-img

driska

clock-img

02.08.2006, 11:56

clock-img

noe

pencil-img

982

Halo mame, razsaja en virus z drisko. Naš revež ga je dobil, ima ga že drugi dan, tako da ima čist rdečo ritko. Upam,da bo kmalu mimo. lp

< Sporočilo je popravil nalin -- 2.8.2006 12:04:55 >

clock-img

02.08.2006, 12:59

clock-img

NRMM

pencil-img

2620

Mi smo že na srečo mimo, je pa bila zelo uboga in 2 dni ni čisto nič jedla, traja pa cca 7 dni in spremlja ga vročina, ki po 2 dneh izgine. No pri nas ga je prebolela cela familija tudi dediji in babice. Upajmo, da bo sedaj boljše, ko ni več take vročine.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

clock-img

02.08.2006, 14:03

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

JOJO PA VEDNO JE NEKO SRuser posted image JE KI RAZHAJA. ČIMPREJ SE POZDRAVITE IN UPAM DA NAS ZAOBIDE.

clock-img

03.08.2006, 19:55

clock-img

Emanuelle

pencil-img

117

Mi smo ga tudi imeli user posted image !! Je trajalo 2 dni, mala ni skoraj nič jedla (pa že tako je suhec), samo ogromno pila, pa sračkala, vročine pa tudi ni imela. No tretji dan je že začela jesti in sedaj je ni za ustavit!!!

clock-img

04.08.2006, 10:53

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Očitno smo mi ta virus preboleli na morju. En dan vročine, dva dni skoraj brez hrane, potem je bilo pa OK.

Pediatrinja nam je priporočala šipkov čaj z glukozo proti dehidraciji, za piti sem ji dajala tudi Hipp ORS 200 in večkrat po malo za papcat.

Naj hitro mine...

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

04.08.2006, 11:33

clock-img

tananejka

pencil-img

1205

Mi smo tudi zakuhali...danes ponočiuser posted image . Ena od dvojčic in 4,5 mesečna dojenčica. Upam, da bo kmalu bolje, ker gremo nas. petek na morje.

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem