cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

driska

clock-img

20.08.2006, 13:34

clock-img

Vesna

pencil-img

499

moj sinko ima 12 dni,in danes je kar parkrat driskal,tak oda sem čula ko je teklo?a je to normalno?ga pa dojim.

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

clock-img

20.08.2006, 13:36

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Ko sem jaz svojega dojila je tud imel zelo tekoče blato. Vedno se je slišal kako teče.user posted image  Če bo otrok normaln, da ne bo jokal,.... Ni panike. Drugač pa čim več pit ko je driska.

clock-img

20.08.2006, 13:40

clock-img

total

pencil-img

4453

Čim večkrat ga podoji,da ne dehidrira,če se bo nadeljevala driska,ga pelji pokazat zdravniku.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

20.08.2006, 16:20

clock-img

*Uršula*

pencil-img

237

Ko sem jaz dojila sem ke kakala oz. driskala med in po vsakem dojenju. Slišala sem da dojeni otroci veliko več kakajo kot otroci ki so na umetnem mleku. Nisem sigurna če je to res ampak odkar sva midve z mojo hčerko na umetnem mleku kaka od 1x do 3x na dan in nima več driske, tako da jaz tej trditvi verjamem. drugače pa res naredi tako da jo čim večkrat pristaviš da ne dehidrira, če misliš da je prehudo.

clock-img

20.08.2006, 22:01

clock-img

Pokora

pencil-img

1089

Če je samo tekoč drekec, potem to pri izključno dojenih otrocih ni driska. Driska je pri dojenih otrocih takrat ko je v drekcu sluz. Govorim iz izkušenj, ker smo z našim ravno ta teden skakali okoli dohtarjev ker je imel drisko. Drekec je bil ves sluzast in hudooo smrdeč. Je pa na začetku tudi kakal čisto tekoče. Ravno zato smo uporabljali Pampers New Baby al New Born al kaj so že - v glavnem ta rumene, ampak Avstrijske, ker imajo tako mrežico, da je drekec hitro posrkalo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem