cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

driska

clock-img

11.02.2009, 16:44

clock-img

Soncnica

pencil-img

676

Zdravo!

Danes sem opazila, da ima naša enomesečna dojenčica driskouser posted image . Sicer se zaenkrat ne ponavlja (opazila sem jo pri enem previjanju), vseeno pa me je strah, ker driska lahko pripelje do dehidracije. Ali ima katera izkušnje s tem in kaj nama svetujete?

Soncnica

clock-img

11.02.2009, 16:48

clock-img

Anonimen

Po čem sklepaš, da je driska? Smrdi, je sluzasto? je več kot 5x na dan tekoče?

clock-img

11.02.2009, 16:55

clock-img

Doll

pencil-img

1726

Driska je če je blato smrdeče,tekoče in če odvaja najmanj 5 x  v roku par uric.
če to ni,potem n idriska,ampak normalno blato

clock-img

11.02.2009, 17:39

clock-img

Soncnica

pencil-img

676

to se je zgodilo med enim previjanjem in sicer tako, da je kakala v več zaporednih curkih, blato je bilo zelo tekoče - pretežno je bila rjava voda. A potem to ni driska?user posted image

lp

clock-img

11.02.2009, 22:31

clock-img

tianatian

pencil-img

13

jaz imam 6 mesečno sončico in sve imele že tri krat težave s drisko, moja P mi je rekla da če v enem dnevu odvaja več kot 10x je to driska, in ful smrdi po kislem, če se v roku 4dni težava ne reši moraš k zdravniku, dehidracijo pa ugotoviš tako da ji nežno pritisneš na noht in če osane za sekundo črta je dehidrirana, ali pa da ji spremljaš jezik, mora biti vedno fajn slinast in rožnate barve.
Ne se sekirat otroci odvajajo bolj vodeno blato saj jejo samo mleko.
LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem