writing-img

driska

clock-img

22.10.2005, 15:35

clock-img

gabi1

pencil-img

3

moj tilen ima ze cel dan drisko. v torek bo star 4 mesece. kaj mu lahko dam?

clock-img

22.10.2005, 15:40

clock-img

156sw

pencil-img

77

Daj mu cim vec tekocine, caj od kamilic nesladkan zapira.

clock-img

22.10.2005, 15:43

clock-img

Andra

pencil-img

825

Borovničev čajček z glukozo, korenčkovo kašico ali korenčkov sokec...

clock-img

22.10.2005, 17:36

clock-img

sebtan

pencil-img

113

surovo korenje fuuuul odpira, kuhano pa zapira s tem da še nima 4 mesce ne vem kako ste kaj že jedli, mislim pa da jabolček mal naribaj na sokec, pa pusti da počrni pa daj par žličk, al pa stisni sokec  v sokovniku (jabolčko) pa pusti stat, da oksidira pa naj pije, pomaga, preverjeno.:))
srečno

˝I will give my doughter space to grow, dream, succeed, love but sometimes fail.˝

clock-img

22.10.2005, 20:53

clock-img

gabi1

pencil-img

3

hvala vam

clock-img

22.10.2005, 22:53

clock-img

Mojca100

pencil-img

79

Pazi, da mu daš dovolj tekočine!

Kaj pa njegovo zdr. stanje? Je zdrav ali kaj boleha? Nekje sem zasledila, da kadar je otrok prehlajen/bolan, in ima drisko, da je to znak za vnetje ušes. Ali ima katera že tudi izkušnje s tem in lahko to potrdi/ovrže?

clock-img

03.11.2005, 11:44

clock-img

Veverička

pencil-img

324

Blaž ravnokar preboleva vnetje ušes in ima že 4. dan drisko, pa še jest nič noče oz. ne more. Danes se je vsaj dojil (2 dni se ni hotel). Jaz sem že čisto obupana, ker nič ne je. Prav pozna se mu, tako je shujšal. Jaz bi tudi prosila, če ima kdo kakšno izkušnjo v zvezi stem (kako dolgo lahko traja...), da napiše. Vsaj pije, ampak še to samo vodo.

clock-img

03.11.2005, 18:06

clock-img

zivica

pencil-img

24

Najboljše za drisko so linex kapsule. To je čisto naravna stvar, vsebuje bakterije, ki morajo biti v prebavilih. jaz sem linex kapsule dajala teden dni stari hčerki, ker je bil atakoj po rojstvu na antibiotikih in so ji ful pomagale.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem