writing-img

drobne pikice in srbenje

clock-img

21.04.2006, 06:54

clock-img

ZalaTM

pencil-img

348

Zivijo,

sem v 28 T - in sem bolj nova na forumu - prosim pa za pomoč - včeraj popoldan sem po trebuščku dobila drobne pikice, ki me srbijo. Nimam pa pojma zakaj in kako - zdaj sem vsa panična, da ne bi bilo kaj resnega. A se je še kateri zgodilo kaj podobnega. Danes popoldan grem k zdravniku, ampak vseeno bom vesela kakršne koli vaše tolažbe, izkušnje.

clock-img

21.04.2006, 07:38

clock-img

76suza

pencil-img

71

Rajši idi k zdravniko.
Majhne srbeče pikice lahko pomenijo marsikaj od alergije do herpes zoster.

clock-img

21.04.2006, 07:45

clock-img

Anonimen

lahko pomenijo lahko pa ni nič. js sem jih mela v prvi nosečnosti po spodnjem delu trebuha pa po stegnih da sem mislna da se mi bo utrgal. srbel me je k pr norcih non stop sem se mazala z nečim da je saj mal blažil. dohtarca je rekla da ni nič in je minilo samo od sebe v parih tednih! :)

clock-img

21.04.2006, 09:12

clock-img

Pokora

pencil-img

1089

Jaz sem dobila take pikice po Afroditini kremi proti strijam. Ko sem jo nehala uporabljati, so pikice izginile.

clock-img

21.04.2006, 12:57

clock-img

MegiT

pencil-img

31

Tudi jaz sem imela ful težave s srbečimi izpuščajčki, najprej po trebuhu, nato po stegnih, golenih, nadlahteh...sem tud najprej pomislila na kremo proti strijam, pa na mehčalec, pralni prah...tam nekje od 25- 35 tedna in res je bilo grozno user posted image . Mazala z vsem mogočim, tuširala 10x na dan, jemala Claritine...ni bilo nič kaj boljše... in potem je izginilo samo, tako kot je prišlo.
Res ni fajn in želim ti , da čimprej zgine.

Samo dva načina sta, kako živimo svoje življenje.
Eden je, da se nam nič ne zdi čudežno.
Drugi pa, da je čudež prav vse.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem