cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

druga porodnišnica

clock-img

31.07.2006, 15:51

clock-img

malecka_mateja

pencil-img

3791

ojla!
sem iz mb in bi rada šla rodit v postojno!zakaj ker nimam dobrih izkušenj v mb in v ptuju!je katera tudi šla rodit v drugo porodnišnico?kako je s tem?se je mogla najavit?skrbi me samo zaradi razdalje in nevem kako so bo porod začel in če bom imela dovolj časa?če ma katera izkušnje naj prosim piše!
hvala!
uživajte papa!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

clock-img

31.07.2006, 21:05

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

Oj!

Rodit greš lahko kamor hočeš! Edino če moraš klicat rešilca te peljejo v najbližjo porodnišnico.

Lp

clock-img

31.07.2006, 21:31

clock-img

Anonimen

Z napotnico greš lahko kamorkoli hočeš.
Če želiš v Postojni epiduralno, je potrebno prej iti na predavanje in podpisati papirje.

Po AC iz Mb do Postojne ni daleč, moraš pa računati na možnost snega oz. slabe ceste pozimi.

clock-img

31.07.2006, 22:50

clock-img

Nattka

pencil-img

249

Res je, rodiš lahko v katerikoli porodnišnici. Z napotnico za rešilca te peljejo samo do najbližje porodnišnice. Je pa čisto odvisno kako se porod začne. Ko se je meni začel porod, (popadki že takoj na sedem minut-prej pa nič),  in me je moj peljal iz Ljubljane v Postojno, sem komaj zdržala 40 minutno vožnjo s popadki v avtu. Probaj poklicat v Postojno in malo povprašaj.
Je pa še nekaj. Glede obiskov iz Maribora do Postojne je precej daleč. Obiski v Postojni pa so samo od 14.00 do 15.30., in če ostaneš notri več dni, zna razdalja biti tudi problem.

clock-img

01.08.2006, 09:22

clock-img

nives24

pencil-img

16

pozdravljena!
Meni so rekli, da imajo v Postojni radi, da se prej najavič in tudi kadar te pošlje tvoje G na AP da greš k njim, da kao že prej vidijo tvoje izvide.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem