writing-img

druga zanositev

clock-img

17.03.2008, 07:59

clock-img

Anonimen

Pozdravljene.

Mene pa zanima kako hitro vam je uspelo zanositi v drugo? Ko smo se odločili za prvega otroka, je ratalo skoraj takoj. Zdaj v drugo pa nikakor noče. Trudimo se že od decembra, pa še vedno nič user posted image

Hvala za odgovore.

Lp

clock-img

17.03.2008, 09:42

clock-img

urskas

pencil-img

683

pri nas je bilo ravno obratno...
Prvič smo rabili 7 mesecev, drugič takoj, tretjič pa v drugo.

Praviš da se trudita "že" 4 mesece...
Ne tako hitro obupat, saj bo....

clock-img

17.03.2008, 10:09

clock-img

Anonimen

clock-img

17.03.2008, 10:19

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Vse tri nosečnosti uspele takoj,s  tem, da je druga bila neuspešna.

clock-img

17.03.2008, 10:40

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Zdaj v drugo pa nikakor noče. Trudimo se že od decembra, pa še vedno nič user posted image

Vem, da je težko, če si zelo želiš user posted image čakati malce dlje, sploh pa, če je v prvo uspelo takoj. Obdobje 4-ih mesecev, ko ne rata, pa ni še za vreči puško v koruzo. Včasih traja dlje, včasih pa uspe takoj.
Nama je v prvo uspelo po 6 mesecih. Sedaj v drugo pa se trudimo že od oktobra (februarja sem imela sicer zgodnji ss).

clock-img

20.03.2008, 11:02

clock-img

Anonimen

Anonimen user posted image
user posted image
Živjo punce,
pred dvema letoma sem na tem forumu našla marsikatero uporabno informacijo, ko sva z možem šla skozi prvi IVF postopek. Uspešno user posted image !
Od takrat vas nisem prebirala. Sedaj, ko razmišljamo o še enem otroku, se mi porajajo nova vprašanja.
Zanima me: vas je veliko, ki imate že dva (ali več otrok) spočetih v postopkih OBMP? Kako poteka drugič? Mene ne čaka noben zamrznjenček. Iste preiskave? Iste čakalne dobe (zanima me predvsem za Ljubljano)?
Hvala za pomoč! Veliko uspeha vsem!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem