writing-img

drugič noseča?

clock-img

25.05.2007, 18:34

clock-img

karmi25

pencil-img

25

zanima me, če je katera med vami imela podoben primer. Sem 6 mesecev po porodu in še nisem dobila user posted image ,  še vedno dojim kar bi naj predstavljalo zaščito pred novo user posted image , Z dragim sva vseh 5 in pol mesecev kljub vsemu uporabljala zaščito "paziva", pred dvema tednoma pa to ni bilo možno zato pač nisva pazila in tako zdaj nevem če se je kaj zgodilo. Ful imam občutek da nekaj je, namreč 7 dni po tem sem imela manjšo krvavitev pri prvem obisku wcja, pri drugem je bilo samo še malo rjavkasto, mislila sem da sem dobila user posted image , vendar se krvavitev ni ponovila. Mislite da gre za vgnezditveno krvavitev? ko sem bila prvič user posted image  je nisem imela. Mislite da bi test pokazal zanesljiv rezultat kljub temu, da še dojim in še nisem imela user posted image ?  nevem kaj naj naredim, glede na to da mi menstruacija ne more izostati ker je še nimam!!! pomagajte mi prosim z nasveti!

clock-img

25.05.2007, 19:19

clock-img

koala

pencil-img

5539

karmi25 dojenje definitivno NI zanesljiva zaščita, glede na to da še nisi dobila user posted image , bi se jaz obrnila na svojega g.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

25.05.2007, 19:21

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: koala

karmi25 dojenje definitivno NI zanesljiva zaščita, glede na to da še nisi dobila user posted image , bi se jaz obrnila na svojega g.

TOčno tako. Drugače pa kupi test, pa boš kaj hitro vedela, kako in kaj....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

25.05.2007, 19:47

clock-img

BaByGiRl

pencil-img

430

iiii, še ena k bo pestvala user posted image
user posted image  Fajn.

clock-img

25.05.2007, 20:13

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Ja, test bi pokazal zanesljiv rezultatuser posted image . Meni ga je, ko sem prav tako zanosila ob polnem dojenju in brez M. Nisem računala na to, da je dojenje zaščita, ampak je šlo nekako takole: OK, če se ENKRAT ne zaščitiva (res se nisva samo enkrat!), pa nimam še M, pa prvega sva delala 7 mesecev - potem že nima kaj bitiuser posted image . No, v končni fazi sicer res ni bilo nič, ker sem pri 10 tednih imela ss, ampak zanosila pa sem. In test mi je pokazal taaaaak debelo črtico, da me je kar pribilo, ko sem jo zagledala.

clock-img

25.05.2007, 20:33

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Ha, dojenje te ne zaščiti pred nosečnostjo. Če si pa v dilemi pa pojdi po test.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem