writing-img

drugi krog razgovorov

clock-img

22.10.2008, 11:50

clock-img

Anonimen

Ker sem bila zdaj prvič na razgovoru za službo in sem bila poklicana v drugi krog, me zanima, kaj potem tam sprašujejo, no, kako izgleda drugi krog?

clock-img

22.10.2008, 12:09

clock-img

enkratna

pencil-img

821

Hja, to je pa težko povedati, ker ne vem, kako pri vas zgleda prvi krog pogovorov user posted image

Jaz vem, da pri nas na drugem razgovoru vprašajo(-mo) npr.:
* da naj kandidati ponovijo, kaj so si zapomnili o svojem (bodočem) delovnem mestu, ki je bilo predstavljeno na prvem razgovoru (zanimivo, da na to vprašanje ponavadi sploh ne znajo odgovarjati!)
* da naj naštejejo svoje prednosti in slabosti, in zakaj mislijo, da je neka slabost slabost in kako jo obvladujejo
* še enkrat se predstavi delovno mesto, tokrat bolj podrobno in se kandidata vpraša, kako in zakaj se vidi v tem delovnem mestu

clock-img

22.10.2008, 12:15

clock-img

Anonimen

enkratna hvala!

prvi razgovor je bil z uslužbencem, ki mi bo nadrejeni.......opis delovnega mesta, lastnosti....nekaj sem mogla predstavit...
zdaj drugi pa vem samo to, da bo zraven še direktor(ica)(zanalašč pišem tako, ker ne želim preveč razkriti) in potem bo verjetno on/ona odločil/a, kdo bo sprejet.

clock-img

22.10.2008, 12:55

clock-img

enkratna

pencil-img

821

Ja, tudi jaz imam ob drugem razgovoru s seboj vedno svojo nadrejeno, ki pa se (na srečo) praviloma vedno z manjo strinja o tem, kdo iz drugega kroga bi bil najprimernejši za v kolektiv.

Srečno na razgovoru!

clock-img

22.10.2008, 13:24

clock-img

katjes

pencil-img

530

Na drugem krogu se tudi že dogovarja o plači oz. lahko predstaviš svoja pričakovanja!

You got to let go of the stuff from past - because it just doesn"t matter! The only thing that matters is what you choose to be now!

clock-img

22.10.2008, 22:33

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz sem v 2. krogu zvedela, da sem sprejeta user posted image
Tako, da vso srečo

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

23.10.2008, 10:14

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

Jaz sem v 2. krogu zvedela, da sem sprejeta user posted image
Tako, da vso srečo

kako bi bilo to lepouser posted image

no bomo jutri videli...

hvala vsem!

clock-img

23.10.2008, 20:59

clock-img

pikapolona2

pencil-img

2974

držim pesti (smajlikinavsomočstiskapestke)user posted image

clock-img

23.10.2008, 21:41

clock-img

Nogavica

pencil-img

3170

Moj drugi krog na enem od razgovorov je bil sestavljen iz praktičnih nalog - predstavljeni 2 situaciji, v katerih se lahko na delovnem mestu znajdem, in potem sem ju morala izpeljati (ena v slovenščini, ena v angleščini) in dve "nalogi" za preverjanje znanja dela z računalnikom. Trajalo je kakih 45 minut. Imeli so še tretji krog, ki pa ga je vodil generalni zastopnik te firme za Slovenijo, razgovor je pa bil bolj kot ne predstavitven (zelo podoben prvemu krogu), mogoče z malo več podrobnostmi.
Žal službe nisem dobila, čeprav je dobro kazalo. user posted image

Veliko sreče! user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

clock-img

24.10.2008, 05:37

clock-img

Minka Pobalinka

pencil-img

821

Remy.. držim pesti user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem