writing-img

drugi otrok zastonj

clock-img

14.01.2009, 20:06

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

Nekaj me zanima katero ceno plačujete tiste, ki imate v vrtcu dva otroka. Enega v jaslih enega pa v 2.st.obdobju. Plačate za tavelikega, ker je drugi zastonj, al za mlajšega, ker so pač jasli dražje.

clock-img

14.01.2009, 20:15

clock-img

cvetkamarjetka

pencil-img

23

Mislim, da v takem primeru plačaš za mlajšega, ker je pač cena jasli višja.

clock-img

14.01.2009, 20:18

clock-img

ana b

pencil-img

1004

Plačujemo za tavečjega!!!!!!!!!!!!!!! Pri nas torej za drugo starostno obdobje, jasli pa so zastonjuser posted image user posted image

clock-img

14.01.2009, 20:32

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Plačaš vedno za starejšega user posted image

clock-img

14.01.2009, 20:44

clock-img

malecka

pencil-img

1665

Mi plačujemo za starejšga, tamlaja "jasli" ima pa zastonj vrtec user posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

clock-img

14.01.2009, 20:47

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Ja - kot pravijo zgoraj - plačaš za starejšega, mlajši pa ima brezplačno. Je pa še ena ugodnost, če imaš v vrtcu dva otroka - za ta starejšega plačuješ za en razred nižjo ceno, kot bi jo sicer.

clock-img

15.01.2009, 21:56

clock-img

taška30

pencil-img

2758

IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

Ja - kot pravijo zgoraj - plačaš za starejšega, mlajši pa ima brezplačno. Je pa še ena ugodnost, če imaš v vrtcu dva otroka - za ta starejšega plačuješ za en razred nižjo ceno, kot bi jo sicer.

Točno tako!user posted image  In je pri nas se to noro pozna. Prej smo dajali 200€ za tavečjo (bila še v jaslični)+200€ za varuško za tamalo, zdaj pa za "obe skupaj" plačamo 140€. Kul, ne?user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem