writing-img

drugi porod-epiziotomija

clock-img

12.12.2005, 10:08

clock-img

iza

pencil-img

86

Tiste, ki ste drugič rodile in bile rezane, me zanima ali te prerežejo na istem mestu kot prvič ali na drugem, kajti meni se zdi tisto mesto kjer sem bila rezana še tako, ne normalno, ne vem kako je če te potem še enkrat na istem mestu. Rodila bom spet po malo manj kot dveh letih.
Prosim za informacijo .
lp

iza

clock-img

12.12.2005, 10:14

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Mene so drugič rezali na istem mestu - a je rez bil manjši, tretjič pa čisto na drugem mestu. Naj te ne bo strah, ne boš potrebovala plastične operacije. user posted image  (Pa brez zamere, se le šalim)

clock-img

12.12.2005, 15:31

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Mene so tudi drugič na istem mestu rezali. Samo malo daljši oz. večji rez so naredili.(mamo same take velike glave za na svet spravit) Rodila pa sem po 15 mesecih.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

clock-img

12.12.2005, 21:45

clock-img

Anonimen

Jaz sicer še nisem rodila, sem pa slišala, da te tudi pri drugem porodu, če je potrebno rezanje, prerežejo na istem mestu kot prvič.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem