writing-img

duda- bi pa ne zna

clock-img

24.10.2005, 19:49

clock-img

tažana

pencil-img

1601

lep pozdrav.
a ima še kdo enak problem, naša en mesec stara dečva bi takle čas (ko je zbujena) imela dudo pa je ne zna obdržat v ustih. če jo nekdo drži nežno zraven ust da ne pade ven je prav zadovoljno dekle, če pa nikogar ni da bi dudo držal pa da ta ven pade je pa hudo.user posted image
a ima kdo kakšno idejouser posted image

clock-img

24.10.2005, 20:03

clock-img

Joe

pencil-img

1321

Počakajte nekaj mesecev in težava bo izginila sama od sebe! user posted image

clock-img

24.10.2005, 20:50

clock-img

@

pencil-img

136

Ja, imam en katastrofalen nasvet (ki to pravzaprav ni):
lepilni trak čez dudo....
...saj ne boš verjela, ampak sem slišala, da tako naredijo v porodnišnicah, ko so otroci ločeni od mamic.

user posted image

papa, @

clock-img

24.10.2005, 21:53

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

Moja prijateljica je imela enak problem, pa je zamenjala kar nekaj vrst dud. Na koncu je le našla eno, ki jo obdrži v ustih. Neja Aventove dude še danes ne zna držati v ustih, pri NUK-ovi pa ni problem.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

clock-img

24.10.2005, 21:54

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

Ali pa podloži pleničko, če seveda spi na boku.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

clock-img

24.10.2005, 21:56

clock-img

Anonimen

Ja, jaz tudi mislim, da bi bilo mogoče dobro zamenjati dudo. pri nas tudi pri Nukici ni bilo problema, s Chichotovo se je pa davil.

clock-img

24.10.2005, 21:59

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Naš tamali ni in ni maral dude.V bolnišnici so mu jo podložili z pleničko,pa ni nič zaleglo.Čedalje bolj jo je pljuval ven.Tako,da tamali je zrasel brez dude..

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

25.10.2005, 11:58

clock-img

Anonimen

Jaz sem bila tudi ful razočarana...češ, dojenček pa ne zna dudat. Smo pokupili vse vrste dudik, smo najdlje vstrajali pri Nukovi (silikonski). Pa sem vsak večer zraven posteljice sedela in mu tiščala dudko v usta, da je sploh zaspal user posted image
Po ene treh mesecih je pogruntal, da si jo lahko sam tišči notri user posted image
Zdaj pa ponosno najavljam, da že en teden dudamo čist čist sami user posted image  user posted image  in tudi, ko ga dam spat, zaspi sam, mi ni treba več zraven sedet user posted image

clock-img

26.10.2005, 17:23

clock-img

smrka

pencil-img

3582

Zakaj jo siliš da duda? Očitno ne zna dudat tako kot moja, pa ji ne silim dude. Torej proč z dudo.

clock-img

26.10.2005, 18:45

clock-img

Antigona

pencil-img

4555

Smrka, duda predvsem zato, da ga da lahko spat kdorkoli.
Namreč nimajo vsi joška user posted image  da bi lahko zaspal otrok na njej.
Predvsem to leti na to da ti enkrat ne boš utegnila oz. te ne bo, tvoj dojenček pa bo zahteval joškico in potem bo kriza...

Tudi moj najprej ni znal dudat, pa sem aventovo dudo zamenjala za nukovo silikonsko in je špica user posted image .
Sicer mu jo morm še zmer kdaj popravljat, največkrat pa jo podložim s pleničko...

clock-img

27.10.2005, 17:38

clock-img

SashaB

pencil-img

262

Mi imamo dudo že od rojstva in sicer Aventovo - kavčuk, smo pa poizkušali tudi druge in silikonske nikakor ne obdrži v ustih in tudi nekatere druge firme ne mara (na koncu postrani odrezana).
Tako da mogoče poizkušaj zamenjati...

clock-img

28.10.2005, 21:17

clock-img

teta beta

pencil-img

2272

tažana, naša je tudi stara en mesec in duda ne pali. Ampak sploh ne pali, tudi če je kdo notri drži. Kar ven jo pljune. Smo pa probali Chiccovo in Nukovo, več jih pa ne mislim kupovat samo za probo. Če jo bo kdaj hotela, jo imamo vedno s sabo, če pa ne, pač ne, bo pa zrasla brez nje. Hecno, jaz zase vem, da sem jo imela tako dolgo, da se je prav spomnim.

clock-img

29.10.2005, 19:55

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Se strinajm z Barči78 probaj z Nukovo je res zakon

clock-img

29.10.2005, 20:36

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

Tudi mi smo imeli probleme s tem pa smo imeli takoj NUK-ovo pa jo je skos tko cucljal da jo je vedno pljunil ven pa sem sedela zraven pa mu jo tiščala pol sem pa kupla AVENT-ovo in mislila da bo kaj boljše pa je blo isto še slabše pri AVENT-ovih pa še štrli stran tisto okrog tko da jo sploh ni maral. Noooooo pollllll sem mu pa nehala dajat dude itak ni nikoli zaspal z njo vedno pljune ven pa je sedaj čist O.K. bo pač zrasel brez nje al pa bo kasneje želja da bi jo imel.
Jo imam pa vedno s sabo če slučajno bi gospodek pa jo le uzel in cucljal.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem