writing-img

duda oh ta duda

clock-img

28.10.2008, 22:14

clock-img

cambi

pencil-img

66

Imamo šest mesecev staro punčko, ki j epridna, zdrava in oh in sploh.user posted image  Že od rojstva naprej imamo dudo, ker se je tako pač najlažje potolažila, pa tud zaspala je takoj. Zadnje čase je pa nastal problem, ko ji duda ponoči pade iz ust in ona takoj v jok, pa damo dudo nazaj, pa ji čez tri minute spet vn pade in spet v jok. To se lahk ponovi tud 20 krat na noč-tko da celo noč hodim naštimvat dudo. Zdej je pa mama ratala mal egoistična in ji je dudo vzela, ampak zdej je pa problem, ker se ponoči težko uspava nazaj. Na rokah mi takoj zaspi, ko jo dam pa v posteljo, pa spet obrača glavo in ne more zaspat. Čez dan dude nimamo ( jo sploh ne pogreša, ker ima tko vse drugo v ustah od nog do igrač,...) , razen, če začne sesati prst, ampak še to ga bolj grize, ker nam rastejo zobje.
A ma mogoče katera kakšno idejo kako naštimat dudo, da ne pade vn! Smo rpobali založit dudo s plenico al pa s kakšno brisačko, pa ji je največji užitek se stem pokrit čez glavo, vriskat in čakat, da ji jo kdo umakne. Igračke pa tko in tko zmeče po celi postelji.
Hvala za nasvet!

clock-img

28.10.2008, 22:20

clock-img

Doll

pencil-img

1726

Smo pač mi dajali v usta dokler ni bil že toliko velik,da jo je sam poiskal

clock-img

28.10.2008, 23:15

clock-img

Anonimen

Pri nas je ista zgodba. user posted image Ma sej jih bo minilo al pa se bojo kmal naučil sami poiskat dudo.

LP

clock-img

29.10.2008, 06:05

clock-img

anteja

pencil-img

26

Čez okno jo vrži...dudo seveda. Ha, ha, ha...se slišmo.Čao in lepo se mejt

clock-img

29.10.2008, 06:29

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

29.10.2008, 08:17

clock-img

Anchikaa

pencil-img

491

Pri nas ima Daša dudo samo za spat.Ko res fajn zaspi,ji pade ven.Včasih registrira,da je nima več,pa se samo na drugo stran obrne,se pa zgodi da se x krat vstanem samo zaradi dude.

Se tolažim s tem da je enkrat ne bo več hotela met.

clock-img

29.10.2008, 08:20

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Pri nas je isto - čez dan je duda bljak - jo tako izpljune, da odleti par metrov user posted image . Ponoči pa, ja ponoči, je pa druga pesem - user posted image dudo dudo dudo - mami, oči vstat, dudo dudo dudo user posted image user posted image user posted image

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

29.10.2008, 08:40

clock-img

jajula

pencil-img

1191

pri nas je enako, no zdej ma 8.5m in clo kdaj sama najde dudo, zdrž še mal.

clock-img

29.10.2008, 08:54

clock-img

Todala

pencil-img

76

Naša mala lahko sama poišče, če pa ne najde, mora pač mamica vstati. Je to manjši problem, kot na pr. starejši, ki ima 4 leta, pa še vedno ima prst v ustah ponoči.

clock-img

29.10.2008, 09:05

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Daj na vsako stran še po eno rezervo, jih bo laže sama našla.

Velika rit je velika stvar.

clock-img

29.10.2008, 09:12

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Al pa njeno posteljico zraven vajine, da boš takoj ko bo malo zacvilila, dala dudo nazaj.

clock-img

29.10.2008, 09:14

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Jaz sem ji dala v posteljico 3 dude in jih je sama poiskala, pri 10 mesecih.

clock-img

29.10.2008, 09:17

clock-img

janapan

pencil-img

823

Tudi to bo minilo - na nočno omarico se daj par dud in ko se zbudi ji daj drugo dudo - nioma smisla iskat tisto ki ji je padla. Čez par mesecev jo bo poiskala sama.

clock-img

29.10.2008, 11:08

clock-img

dojenček223

pencil-img

114

dajaj ji dudo v usta čez per mesecev jo bo znala  že sama

lepo se user posted image user posted image mej

clock-img

29.10.2008, 12:22

clock-img

cambi

pencil-img

66

no in noč je za nami in vam morm povedat, da po dolgem času spet malo bolje spimo. Ponavad sem mogla na noč vsaj 5 krat vstat (to je mogla bit res dobra noč), no danes sem pa vstala samo enkrat in še to samo zato, ker je bila lačna. Sicer se je ponoč ene trikrat zbudila, vendar je samo nekaj časa brcala in se premetavala, potem pa je zaspala nazaj. Tko, da če bo šlo tko naprej, bom jst kr zadovoljna.
Lepo se mejte, pa hvala za nasvete  in dobre misli.

clock-img

29.10.2008, 12:54

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

to je normalno, pri nas je bilo isto in te lahko potolažim, da mine, ko se otrok sam nauči poiskati dudo. mi jih imamo od tistega obdobja še vedno po ene 5 v postelji, da je sigurno kakšna pri roki user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem