cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

duda za zdravila

clock-img

19.09.2007, 21:34

clock-img

triša

pencil-img

550

Sem jo vidla danes v Rutarju, pa me zanima če jo katera že ima in kako se obnese?
Tam kjer naj bi bilo džalo ima majhen rezervarček v katerega vliješ sirup, cucel ima pa dve luknjici skozi katere potem to izteka.

clock-img

20.09.2007, 08:27

clock-img

fionaP

pencil-img

431

Kaj se vse ne bodo spomnili user posted image
Ponavadi so zdravila za majhne otroke sladka, tako da načeloma je čisto vseeno, če daš zdravilo po žlički. Pa še bolj boš prepričana v količino zaužitega zdravila. Iz dude mislim, da otrok ne bo mogel vsega posesati. In če jo flikne ven, preden poje vse zdravilo, kako boš vedela, koliko je v resnici pojedel?

clock-img

20.09.2007, 08:28

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Mi jo imamo, no, ne te iz Rutarja, ampak saj to je vse isti šmorn. Kakšnih dvakrat se je obnesla, potem pa je mali pogruntal, da je notri nekaj bljakuser posted image in se je začel dreti že ob pogledu nanjo. Od takrat za vse sirupe uporabljamo dozirno brizgalko iz nekega antibiotika.

Skratka, če jo mali hoče, potem je fajn. Če je pa noče, pa neuser posted image .

clock-img

20.09.2007, 08:37

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

FionaP, duda ima v držalu takšno palčko ali kako bi rekla, s katero potem zdravilo potisneš v dudo in otroku v usta. Prav tako so v dozirni posodici črtice, ki označujejo količino. To seveda velja za dudo, ki jo imamo mi - kakšna je ta iz Rutarja, pa ne vem.

clock-img

20.09.2007, 09:56

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

NUBY - dobiš v BC, ima cel paketek zadevic za doziranje zdravil (dude ni, je pa vse ostalo... brizga, pipeta, tinimini flaška) user posted image

clock-img

20.09.2007, 19:53

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Bubi je jedel železov sirup praktično od rojstva, pa sem kar v Aventov cucelj za flaško železo nadozirala in je ravno tak ven pocuzal.

clock-img

20.09.2007, 20:25

clock-img

Pobalami

pencil-img

1115

Pol je ta duda fajn za odvajanje od dude. Daš nekaj grenkega notri in noče imeti dude user posted image .

Naš potegne samo nuk št.1, drugih ne.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem