cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

dude od Tommee Tippee

clock-img

27.03.2009, 20:59

clock-img

Muklla

pencil-img

264

Nečak uporablja dude od TT, ki imajo tak okrogel cucelj, žal pa so jih dali iz prodaje. Bi prpopala slikco, pa je ne najdem, ker se ne prodajajo več. Sedaj pa imamo problem, ker revček zavrača vse ostale (imamo celo serijo). Tiste, ki poznate te dude verjetno veste za katere gre. Take prozorno vijolične ali modre, iz silikona, malo večje so. A ima katera podobne težave in kako ste jih rešili? Če ima mogoče katera te dude in jih niste uporabile, bi bili zelo veseli, če jih prodate.

clock-img

27.03.2009, 21:52

clock-img

lukec

pencil-img

2260

A takšne?
user posted image

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

27.03.2009, 22:16

clock-img

sladki greh

pencil-img

15

Živjo!

Okrogle dude naj bi imel tudi Nuby, prodajajo jih oz. so jih v BC. Drugače pa imajo v Mullerju okrogle dude iz kavčuka. Upam, da vam bo kaj v pomoč.

LP

clock-img

28.03.2009, 07:59

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

muklla zakaj pa so jih umaknili iz prodaje? user posted image
enkrat nazaj, mi je prodajalka rekla da jih več nimajo, so se pa dale kasneje vseeno naročiti. sedaj nevem kak je. bi mogla pogledat, saj imamo samo še 2, vedno izgubimo kakšno. user posted image upam pa da jih dobimo, sj so zakon. pa še take nenavadne so. user posted image

clock-img

28.03.2009, 07:59

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

se pa imenujejo closer to nature. 

clock-img

28.03.2009, 08:09

clock-img

Muklla

pencil-img

264

J.L. mislim, da midve misliva taprave, ja. Menda jih ne bo več. Tudi na straneh od TT jih ni. Ne vem zakaj so jih umaknili.

Lukec ne, te niso taprave. Te "naše" nimajo nič obarvano spredaj. 

clock-img

28.03.2009, 09:42

clock-img

Čajček

pencil-img

104

A govoriš o tistih, ki so kot ene majhne "vesoljske ladjice". Mi jih tudi iščemo, ampak do zdaj brezuspešno....

clock-img

28.03.2009, 09:48

clock-img

Anonimen

Kaj a nimajo jih več???? Saj misliš tole, a ne:

user posted image

Ja mi jih imamo tudi in so ful fine ... imajo velik cucelj, samo naša se je nanje ful navadila in onih mini cucljev sploh ne zna zagrabit ... imamo pa sedaj samo 2 doma, eno v posteljici in eno za naokrog ... če katera najde še kje kako zalogo, naj PROSIM sporoči!!!

clock-img

28.03.2009, 12:29

clock-img

sladki greh

pencil-img

15

takšno dudo sem jaz danes kupila v bc.  Ne znam prilimt slike.

http://www.tommeetippee.co.uk/product/natural_flex_orthodontic_soother_0_months_/

clock-img

28.03.2009, 12:56

clock-img

Nastya

pencil-img

152

Jaz imam dve novi dudi od TT doma, samo odpakirani sta. In sta nežno modre barve.

Mi nimamo dude, a mamica jih je nakupila za vsak slučaj če bi...pa ni..user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.03.2009, 13:51

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

sem bila danes iz firbca v BC, pa na polickah res ni vec teh dudic, lahko pa jih narocijo. je sla prodajalka preverjat.
smo pa kupili namesti tt aventovo. bomo mal eksperimentirali. user posted image

clock-img

28.03.2009, 15:13

clock-img

Muklla

pencil-img

264

Otika, točno take. Če ma katera te,  pa jih ne rabi, PROSIM!!!!!!

clock-img

28.03.2009, 15:19

clock-img

Čajček

pencil-img

104

Ta duda, ki jo je "sladki greh" kupila v BC, ni enaka. Držalo pri tej dudici je okroglo in po cuclju ima neke "izrastke"user posted image . Tista, ki jo iščemo, pa ima tako ovalno držalo in gladek cucelj.

clock-img

28.03.2009, 15:22

clock-img

Muklla

pencil-img

264

Čajček user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.03.2009, 15:23

clock-img

Muklla

pencil-img

264

J.L. v  katerem BC si pa bila. Sestra je v CE v vseh vprašala, pa ji tega ni nobena prodajalka povedala user posted image .

clock-img

28.03.2009, 15:53

clock-img

sonček02

pencil-img

2

Imam 2 taki doma. Sicer sta že odpakirani in prekuhani. Eno smo celo probali pa jo je mali takoj ven fliknu. Lahko jih pošljem, jih ne rabim več. 

clock-img

28.03.2009, 16:02

clock-img

Muklla

pencil-img

264

sonček02 imaš z.s.

clock-img

28.03.2009, 17:03

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

mukla poslala zs.

clock-img

28.03.2009, 20:04

clock-img

sladki greh

pencil-img

15

Ja, res ma izrastke. Tega v trgovini sploh nisem opazila. Sem jo prejle user posted image dala, pa jo je samo ven zabrisal, pa je drugač fen okroglih dud. Če ne drugač, bo treba bo v lov za drugimi okroglimi dudamim.

clock-img

28.03.2009, 21:12

clock-img

teja78

pencil-img

13

Muklla - jaz imam dve novi, kupljeni pred nekaj meseci ... 1x za par sekund v ustih našega Filipa, vendar mu ni bila všeč ... če te to ne moti, ti ju pošljem ... če te zanima, piši na ZS

lp

clock-img

28.03.2009, 21:13

clock-img

teja78

pencil-img

13

Otika - ponudba velja tudi zate ...
lp

clock-img

28.03.2009, 22:10

clock-img

Muklla

pencil-img

264

teja 78, imaš zs.

clock-img

28.03.2009, 22:39

clock-img

Nastya

pencil-img

152

Pa pravim jaz vam, da imam jaz tudi dve doma takšni kot pravi Otika, orogel gladek cucelj in svetlo modre barvi sta, novi, samo odpakirani, sterilizirani in nič rabljeni, ker je ni hotel imeti.

clock-img

29.03.2009, 08:18

clock-img

Muklla

pencil-img

264

Nastya, sem ti že včeri poslala zs. A ga nisi dobila? Evo, ti pošiljam še enga.

clock-img

30.03.2009, 09:35

clock-img

Čajček

pencil-img

104

No, vidim, da se je nekaj teh dudic našlo, kar me zelo veseli. Predvsem za Mukllo in njenega nečaka. Zanima pa me, ali bi ostala vsaj še ena za mojega sončka, saj sva tudi midva v "dudini stiski". user posted image  Naša je namreč bila že tolikokrat prekuhana, da se že kar cedi, drugih (imamo celo zbirko raznoraznih) pa noče niti pod točko razno.... tako da, če bi lahko.... prosim.

Lep pozdrav vsem, Čajček

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem