writing-img

dugi zobek je ....

clock-img

15.11.2005, 16:29

clock-img

mika

pencil-img

6485

danes pokukal ven na zgornji dlesni. sedaj ima user posted image enega spodaj in enega zgorajuser posted image user posted image . A se je pri vas tudi vrstni red malo zamenjal? Hvalabogu je prišel ven spet brez kakršnekoli reakcije.

Lp, Mika

clock-img

15.11.2005, 21:03

clock-img

tiktak

pencil-img

268

Naša ima spodaj obe enki, zgoraj pa dvojko. Ko je zrasla dvojka sem mislila, da bo kmalu  tudi enka, pa kar ni in ni.user posted image Zdaj je dvojka že kar velika in je doktorca rekla danes na sistematskem, da je mala hecna, da zgleda, kot kakšna stara mama.user posted image user posted image  

clock-img

15.11.2005, 21:13

clock-img

Skaana

pencil-img

1140

Hi, hi, Mika, sem že mislila, da nisi Slovenka user posted image .

Mi smo tudi predvčerajšnjem dočakali drugega. In je mala dobila v dar takšnega plišastega nilskega konja s knjigico o tem, kako je dobil drugi zobek. Tako zelo ljubko user posted image .

Dobila je pa še drugo spodnjo enko. Po pravilih.

Mami, kdaj bo spet včasih?

clock-img

15.11.2005, 21:26

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Mi smo prejšnji mesec dobili v dveh tednih obe spodnji enki .. ta mesec pa nam rastejo (upam da) zdornji obe dvojki. user posted image Ga že hecamo, da bo mali vampirček... user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

clock-img

16.11.2005, 23:00

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

Naš je dobil najprej spodaj enko, nato pa zgoraj 4 zobke(obe enki in dvojki), šele nato je kake 2 meseca kasneje dobil drugo spodnjo enko.

Je dokaj pogosto, da je vrstni red zmešan.

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem