IZVIRNO SPOROČILO: alička
Npr. računalnik ki je bil v mirovanju in se je kar naenkrat zagnal - ven ga je vrglo in se je resetiral sam od sebe - na našemu (je že malo "znucan") se to dogaja zelo pogosto.
Jaz ne verjamem pa fertik!
Naš računalnik je bil nov in ne 'znucan', sem mislila, da je to zaradi Viste, da ima pač drugačen način vklaplanja iz mirovanja. Men se je pač čudno zdelo zato, ker se je to vsakič zgodilo, ko sem prišla v sobo. Bi pa slišala dol, če bi se to tudi drugače dogajalo.
Sej ziher obstaja zemeljska razlaga, sam je še nisem ugotovila.
Čudne stvari se pa dogajajo v hiši mojih staršev...
enkrat je sestra priletela iz svoje sobe in rekla, da je že trikrat pokrivala posteljo, ampak vsakič nastane ob robu udrtina kot da nekdo sedi. sem šla gledat in res....ampak sem jo potolažila, da je verjetno očetova pokojna teta prišla pogledat muco, katero smo podedovali od nje. bila je zelo navezana nanjo. Zadela jo je možganska kap in ko sva z mamo bili pri njej na obisku je želela nekaj reč, pa reva ni mogla. pol pa sem ji rekla, da je muca dobro in se je pomirila.
muce žal več ni in tudi udrtine na postelji ne.
Uh kar nekaj je takšnih čudnih dogodivščin. Je pa tako, da dokler ne doživiš ne verjameš.