writing-img

durs-heeeelp!!!

clock-img

14.01.2014, 20:41

clock-img

mini86

pencil-img

6050

zdele mi je neki šinl v glavo da sem včeraj ko sem oddajala vlogo za vzdrževane družinske člane po pomoti napisala da jo je moj vzdrževal samo decembrauser posted image user posted image namesto od jan-dec..
kaj naj sedaj???
ok sj bom jutri klicala na durs ampak me vseeno zanima kaj naresti..še eno vlogo poslati-tokrat po pošti..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

15.01.2014, 07:50

clock-img

petea

pencil-img

5336

mini86,
diiiihaaaaj in breeeez paaaniiikeeee! Je rešljivo.

Verjetno lahko z novo vlogo (ki ji je verjetno še smiselno dodati dopis, da je prišlo pri prvi vlogi do napake), urediš zadevo.

Če pa slučajno ne bodo upoštevali, imaš po prejemu informativnih izračunov mislim da mesec dni časa, da se pritožiš na informativni izračun in takrat (na posebnem obrazcu za pritožbo) pravilno navedeš pravilni čas vzdrževanja vseh vzdrževanih članov.
Boš pa v tem primeru preplačano dohodnino dobila nazaj nekaj mesecev kasneje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem