writing-img

dve ovulacije?

clock-img

13.08.2007, 21:39

clock-img

Anonimen

Zanima me če je to možno. Julija sem namreč imela O okoli 17ga. To vem po sluzi in bolečinah. Zadnjega julija pa sem ponovno imela sluz, samo v manjši količini. M mi danes zamuja 13 dni. Test je negativen. Zanima me če je možno da sem zanosila konec julijauser posted image

clock-img

13.08.2007, 22:14

clock-img

mihi78

pencil-img

683

Sicer nisem strokovnjak ampak mislim, da je malo verjetno. user posted image Ponovni naredi test ali pa se odpravi do G. LPuser posted image

clock-img

13.08.2007, 22:47

clock-img

Anonimen

Si se mogoče prehladila?
Dve ovulaciji v enem mesecu...nisem še slišala.
Naredi CB, je najbolj zanesljiv.

clock-img

13.08.2007, 23:10

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

meni je G ko mi je predpisal klomifen rekel, da se lahko pojavi O tudi večkrat v ciklusu.

clock-img

13.08.2007, 23:24

clock-img

pikica*13*

pencil-img

45

Seveda je  lahko O večkrat v ciklusu, saj imamo dva jajčnika in vsak lahko ima eno ali več zrelih jajčec. Dokaz za to so npr. dvojajčni dvojčki, ali trojčki ... spočeti po naravni poti!!! Logika!user posted image

LP

clock-img

14.08.2007, 06:41

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: pikica*13*

Seveda je  lahko O večkrat v ciklusu, saj imamo dva jajčnika in vsak lahko ima eno ali več zrelih jajčec. Dokaz za to so npr. dvojajčni dvojčki, ali trojčki ... spočeti po naravni poti!!! Logika!user posted image

LP

to je res, vendar dve ali tri ovulacije, si niso nikoli v razmiku več kot 3 dni. Se pravi se zgodijo v roku nekje 1 ali 2 dni. Tako pravi pušenjak, več o tem pa je že bilo pisanega na RR, celo 2x, zato malo pobrskaj po iskalniku.

Lahko, da tisto prvo kar misliš sploh ni bila O in je šele ta ta druga možna, lahko pa da je bila takrat in ti zdaj iz neznanega razloga zamuja, ali p aš eni zadosti nosečniškega hormona, ma imaš milijon možnosti. Rvano včeraj ali predvčeraj sme zasledila, da se na sluz in bolečine ni možno vedno 100% zanašat.

clock-img

14.08.2007, 10:00

clock-img

Anonimen

Ja, tudi jas sem prebrala to. Lahko so v razmiku 3 dni, ne pa dveh tednov. Pikica*13*, pri takih stvareh nam še logika ne pomaga.

LP,user posted image

clock-img

15.08.2007, 15:59

clock-img

stunfek

pencil-img

2014

dejstvo pa je, da ima veliko punc tisto vlečljivo ovulacijsko sluz večkrat v ciklusu. lahko da je bila samo sluz in ne tudi O.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

clock-img

15.08.2007, 22:10

clock-img

Anonimen

Štunfek, imaš prav. Jaz se na sluz sploh ne morem zanesti.

Lp.

clock-img

17.08.2007, 12:54

clock-img

kitka1

pencil-img

327

Včasih se plodna sluz pojavi tudi po ovulaciji, ker rumeno telesce, katerega glavna naloga je sicer proizvajanje progesterona, proizvaja tudi malo estrogena - ta pa je odgovoren za plodno sluz.

Če je tvoja bazalna temperatura  (in drugi znaki) kazala, da je ovulacija že mimo, potem govoto takrat nisi bila v plodnih dneh. Če pa ni bilo jasnih znakov ovulacije, potem je možno, da si imela takrat ovulacijo. Lahko se je zaradi določenih hormonskih sprememb sprostilo še eno jajčece... Čeprav bi po 13h dneh test v primeru oploditve in vgnezditve že skoraj moral pokazati pozitivno. Jaz bi na tvojem mestu po nekaj dneh test ponovila, če pa user posted image ne bi bilo še dalj časa, bi se pa naročila na pregled h G.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem