writing-img

dvom v cb- pomagajte

clock-img

02.12.2006, 10:23

clock-img

Anonimen

danes sem naredila CB test in mi je pokazal čist rahlo, komaj vidno drugo oz. navpično črtico. v navodilih sicer piše, da tudi to pomeni user posted image , ampak dvom je vseeno. že tri dni me full mantra, kot da bo prišla M, pa zdi se mi da me malo bolijo prsi.

a ima katera od vas podobno izkušnjo s tako črtico?
hvala za odgovore!

clock-img

02.12.2006, 10:51

clock-img

Anonimen

¸mislim, da je okoli 80% punc takšnih, ki jim je pokazalo čisto blago črtico, pa so bile user posted image !

ČESTITAM!!!!!!!!!!!

clock-img

02.12.2006, 10:54

clock-img

Anonimen

Tudi rahla črtica pomeni user posted image , sicer je pa razlaga na navodilih čisto ustrezna.

Pa čestitke in lepo nosečnost želim.

clock-img

02.12.2006, 11:36

clock-img

Anonimen

joj, iz vajin ust v božja ušesa, ker bi po letu in pol bil že čas za malega user posted image . sicer pa zdaj čakam na drugi test, ampak ne vem, če ga naj naredim danes ali jutri zjutraj. moti me edino to, da mam full občutek, da bo prišla user posted image . vse me neki tišči dol, v križu so bolečine, včeraj zvečer me je celo tak matralo, kot takrat ko jo dobim (boleče noge, jajčniki, križ), tako da res ne vem na čem sem.
bom javila, kaj bo povedal drugi test.

papa! 

clock-img

02.12.2006, 14:02

clock-img

roal

pencil-img

74

no tako. naredila še test FS, pa ni pokazal nič user posted image  , samo - . in kaj si naj zdaj mislim? sem se že sprijaznila, da nisem user posted image , ampak malo upanja pa še vseeno ostaja...

clock-img

02.12.2006, 15:59

clock-img

tejčika9

pencil-img

45

Počakaj še dva tri dni pa ponovi test z jutranjim urinom. Mogoče maš malo hormona aja pa znaki nosečnosti pa pms so enaki. jest sm takrat ko sem bila noseča tud skos na vc hodila gledat če je kej prteklo k je il tak filing

clock-img

02.12.2006, 16:07

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

Ko sem jaz  delala test,je tudi bila črtica čisto blaga,zdelo se mi je pa ,da bo user posted image  vsak čas prišla,vendar ni.Če še ne boš dobila user posted image ,čez par dni ponovi test.
Jaz ti držim pesti za user posted image .Koliko pa ti zamuja user posted image ?

Kjer je upanje,je tudi pot...

clock-img

02.12.2006, 20:23

clock-img

roal

pencil-img

74

hmm... kolk mi zamuja? dobro vprašanje! nimam rednih M in tako tudi ne morem vedet kolk zamuja. septembra je npr. prišla 21. v oktobru pa 28., tako da res ne vem na čem sem. včasih sem jo imela na max. 32 dni, vmes pa se je zgodilo, da je ni bilo tudi po 45 dni (enih 3- 4 krat). bom videla kako bo jutri stvar napredovala.
hvala obema za vzpodbudne besede!

clock-img

02.12.2006, 23:33

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz sem imela tudi komaj vidno črtico pi CB in sem bila user posted image . Čez par dni poskusi naredit še kak test -z jutranjim urinom (saj veš - ziher je ziher) in javi.
Sedaj pa ti le še čestitam, saj sem prepičana, da boš  čez par dni zagledala tisti težko pričakovani plusek.  

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

03.12.2006, 13:18

clock-img

roal

pencil-img

74

spet jaz! danes sem naredila največjo neumnost, kar jih je. zjutraj sem takoj naredila še en test FS. in kaj se je zgodilouser posted image . ko se je roza obarvalo 1. in 2. okence, sem videla, da v srčku ni črtice, zato sem vsa obupana test pospravila (po 1. min.). no in zdaj me je nekaj gnalo, da ga pogledam in vidim v srčku full lepo črtico. pobrskam po košu in poiščem še včerajšnji test. tudi na tistem je vidna črtica, ampak res čist rahla, ravno taka kot na CB- ju. spet sem zmedena v nulooooo!
lp!

clock-img

03.12.2006, 13:28

clock-img

eva1

pencil-img

4835

ja če je na drugem FS črtica lepo obarvana potem je to to-poslikaj test pa prilepi v album, da pogledamo! Ampak če je črtica lepa, potem ti lahko kar čestitamo user posted image

clock-img

03.12.2006, 14:30

clock-img

tejčika9

pencil-img

45

Mislim da ti lahko čestitamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.12.2006, 17:01

clock-img

roal

pencil-img

74

punce ne rata mi fajn poslikat. ne najdem ta prave svetlobe. sicer pa grem mogoče okoli sedmih dat kri, da ne bo več dvomov.
papa in držte pesti!

clock-img

03.12.2006, 20:15

clock-img

ronja

pencil-img

15289

V vseh testih ti piše, da SI NOSEČA, ne glede na to, kako močno je obarvana user posted image , samo da je. Tudi moja je bila rahla, pa že več ko en mesec bruhamuser posted image

clock-img

03.12.2006, 21:01

clock-img

roal

pencil-img

74

oj!
krvni test opravljen, njegova vrednost pa je 9,43. sicer je vrednost zelo majhna, ampak je baje možno, da sem user posted image  (zelo zgodnja nosečnost). bomo videli. ne upam se še veseliti, zato...

ronja ti si faca! itak sem že cela prestrašena, da mi bo slabo ko bom user posted image , zdaj pa še ti...user posted image

clock-img

03.12.2006, 21:18

clock-img

katipi

pencil-img

937

Super! Mislim, da so čestitke na mestu!user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem