writing-img

eDavki

clock-img

04.10.2012, 19:06

clock-img

muco

pencil-img

1424

Že tri dni prijava v edavke ni mogoča, ...piše , da zaradi vzdrževalnih del .
Je bilo kje objavljeno, da ne bo delovalo ? Koliko časa še ? Morda samo jaz ne morem notri ... ? user posted image

Ve kdo kaj več ?
Hvalauser posted image .

clock-img

04.10.2012, 19:14

clock-img

aprilčica07

pencil-img

4130

Kolikor je meni znano, so se vzdrževalna dela začela v torek popoldan. In naj bi se v torek tudi zaključila. Če je blo kako drugače pa žal nevem, ker sem bla zdaj dva dni doma.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

clock-img

04.10.2012, 19:27

clock-img

liliana

pencil-img

10282

Jaz sem se danes komot prijavila v E-davke.....so pa pred 2 dnevi res nekaj delali.....in včasih se znajo taka dela zavleči tako, da včasih e-davki nekaj dni malo delajo, čez uro ali dve pa več ne.....

clock-img

05.10.2012, 08:40

clock-img

mini86

pencil-img

6050

zakaj edavki..pismu a sm kej sfalila pa je treba kej oddatuser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

05.10.2012, 21:51

clock-img

nananaja

pencil-img

1498

mini86, pravne osebe imajo z dursom malo več opravka kot tisti, ki imamo običajno edini opravek letno odmero dohodnine, zs katero rabimo oddat vlogo za uveljavljanje družinskih članov tam januarja enkrat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem