writing-img

e bay?varno ali ne?

clock-img

03.01.2008, 20:36

clock-img

Anonimen

Na spletni strani e bay sem zasledila zelo lep nov voziček.Če ima katera izkušnje in je že kaj kupila iz e baya?Je ziher al ne?Ta voziček je v A vstriji in ga prodaja neka firma.Je ziher nakazat denar?

clock-img

03.01.2008, 20:57

clock-img

tatam

pencil-img

1230

Mi smo kupli že parkrat prek e-baya.Večinoma privat,nekaj prek firm in imamo same lepe izkušnje.Par dni po nakazilu so nam stvari dostavli!!!

clock-img

03.01.2008, 21:20

clock-img

bilbo

pencil-img

200

po e-bayu kupili ogromno stvari, med drugim voziček, avtosedež, babysitterja, nekaj cunj, .... včeraj naročili še drugi avtosedež

poglej na ocene prodajalca in če je možno plačilo s paypalom (če plačaš z njim imaš nakup do 500 EURO zavarovan)

clock-img

04.01.2008, 10:00

clock-img

Klarita

pencil-img

1226

IZVIRNO SPOROČILO: bilbo

po e-bayu kupili ogromno stvari, med drugim voziček, avtosedež, babysitterja, nekaj cunj, .... včeraj naročili še drugi avtosedež

poglej na ocene prodajalca in če je možno plačilo s paypalom (če plačaš z njim imaš nakup do 500 EURO zavarovan)

Se strinjam, tudi mi kupili ogromno stvari, tudi dražjih (kafe mašino, dele za motor, ure, mobitel, voziček, kolegica je kupila posteljico za dojenčka, v glavnem res ogromno stvari) in je bilo vse vredu, vsekakor je bolj ziher kot naša bolha. Plačat pa se res bolj splača s paypal-om, kot da nakazuješ preko banke in moraš plačat še provizijo.

clock-img

04.01.2008, 10:13

clock-img

bina30

pencil-img

526

Jaz sem ze e-bay-jem zelo zadovoljna, sem tvegala in kupila vstopnice za koncerte pa vse živo in je blo vse ok.

za dojenčka sem kupila tale košek http://cgi.ebay.at/FabiMax-Bollerwagen-Stubenwagen-XXL-Emily-NEU-OVP_W0QQitemZ230206502455QQihZ013QQcategoryZ15476QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

vendar novega od neke otroške trgovine, plačala pa sem z nakazilom preko banke, paket pa sem dobila v 4 dneh. Meni se zdi super.

clock-img

04.01.2008, 11:39

clock-img

gerilum

pencil-img

78

Mi smo kupili voziček, računalnik itd. in je vedno vse prišlo hitro in brez problema. Smo ap vedno kupovali od prodajalcev ki imajo dobro oceno (nad 90%). Stvari so (nekatere) občutno ceneje kot pri nas, kupovala pa sva ponavadi vse novo.

clock-img

04.01.2008, 21:53

clock-img

bilbo

pencil-img

200

kot sem včeraj napisla smo v sredo na e-bayu naročili avtosedež in ga že danes zjutraj dobiliuser posted image

clock-img

05.01.2008, 12:43

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

ker nimam paypala, vedno nakažem na račun, na banki...razen provizije, je bilo do zdaj še vse ok user posted image  sploh, če gre za firmo/trgovino, nimam nobene bojazni, da stvari ne bi dobila user posted image

yeah, thats me ;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem