writing-img

e mule

clock-img

04.03.2008, 11:55

clock-img

nagica

pencil-img

51

Mene pa zanima, na kaj gledate, ko se odločate na emulu, katerega boste izbrali za dol potegnt. Velikokrat se mi namreč zgodi, da nič ne vleče dol, pa pogledam , da je virov čim več...je mogoče še kakšna druga finta- skrivnost?

clock-img

04.03.2008, 12:12

clock-img

Kaliope

pencil-img

488

Da je zadetek pobarvan svetlo modro in da ima čim več virov - ker je potem večja možnost, da so viri "priklopljeni" na strežnik, kar pomeni, da od njih lahko kopiramo ... mislim, da je to to.

clock-img

04.03.2008, 19:25

clock-img

Anonimen

Načeloma hitreje dobiš film, ki je popularen, saj ima dele tega filma veliko ljudi. Za ostale filme pa je tko-tko. Jaz filme dobim na: tukaj kjer samo klikneš na link od filma in se ti doda v eMule.

clock-img

04.03.2008, 21:05

clock-img

Anonimen

Glej, da ima največ virov, kot so že ostali napisali, je svetlomodro pobarvan fim. Pazi, da ne vlečeš dol tistih filmov, ko imajo zraven napisano TS, CAM, SVCD - glej samo filme, ko piše DVDrip in Xvid ali vsaj eno od tega. Tu ne moreš pol sfalit. Ker, če dol vlečeš tiste maš pol čudne filme no, so posneti npr. s kamerami v kinu pa take fore.

clock-img

05.03.2008, 20:54

clock-img

Lolypop

pencil-img

156

Finta pri e-muli je, da lahk skinjavaš dol tolk kukr aploudaš gor. Si morš u mapo upload nafilat kako muziko alpa filmčke. Drgač pa jst uporabljam BearShare.

Carpe diem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem