writing-img

ebay.com

clock-img

15.07.2008, 14:34

clock-img

*Najchy*

pencil-img

20

ojla. a mogoče katera ve, koliko pride poštnina, če kupiš preko ameriškega ebaya? a se sploh splača?

clock-img

15.07.2008, 20:41

clock-img

Klaudia

pencil-img

2758

Odvisno kaj kupuješ. Sama sem hotla naročit voziček ki ima 7kg pa bi me poštnina prišla 150$. PArtner je pa naročal nekaj majhnega za avto in ga skupaj s poštnino pride ceneje kot tukaj. Se pa tudi pozna, da je trenutno 1€= 1,6$

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

clock-img

16.07.2008, 09:41

clock-img

3jeMi

pencil-img

3849

Pri oglasih na ebay-u ponavadi prodajalec navede koliko bi prišla poštnina. Če pa ne oz. se ti zdi malo čudno, pa mu pred naročilom najprej piši in ga vprašaj, če sploh pošilja v Slovenijo (eni ja, drugi ne, nekateri pa so celo toliko razgledani (v Evropi), da rečejo, da izven EU ne pošiljajo) in koliko točno bi prišla poštnina.

clock-img

16.07.2008, 12:20

clock-img

N.SI

pencil-img

194

uhh, to isto mene zanima ampak za amazon.com... pa bolj ko čekiram njihove strani, manj mi je jsno, kaj in kako... da sploh ne omenjam, da ne vem, če pošiljajo v Slovenijo...

clock-img

16.07.2008, 14:20

clock-img

3jeMi

pencil-img

3849

amazon načeloma pošilja... ker ti lahko naročiš na angleškem amazonu, pošiljko pa lahko dobiš tudi iz nemčije... ker pošljejo od tam, kjer imajo pač zadevo na zalogi...

na ebay-u so različni prodajalci (kot na slovenski bolhi), amazon je pa amazon (tako kot slovenska ena a)

clock-img

16.07.2008, 14:32

clock-img

N.SI

pencil-img

194

cool in hvala 3jeMi user posted image  - super

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem